Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spray tanning

opalenizna w sprayu

Polecane posty

Gość spray tanning

Mam pytanko. Czy ktos z was korzystal z opalaniam sprayem-nie wiem jak sie to fachowo nazywa. Zastanawia mnie czy warto sie na to pokusic. Jak dlugo utrzymuje sie opalenizna, czy nie luszczy sie jak schodzi?

Gość Sissy
Tez o tym myslalam i niestety nie znam nikogo kto by sie na to skusil. Pani w salonie powiedziala ze kolor jest intensywny i utrzymuje sie tydzien. Blednie bez smug ...

Gość assssssssss
poszukaj w wyszukiwarce tematow kafeterii tam bylo cos o tym

Chodzi o airbrush ? Mialam to. Totalna beznadzieja. Efekt 100 razy gorszy od samoopalacza. Bardzo nie równo rozprowadzone. Rękami samoopalacz rozprowadzisz sobie bez problemu, tutaj pryska cię tak na oko z daleka. Jeśli masz ciemną karnacje może będzie o.k ale jeśli jesteś bardzo blada to widać różnice wszędzie... Pierwszego dnia wszystko brudne. Drugiego o.k. Trzeciego zaczyna schodzić. I dość łatwo schodzi.

Gość spray tanning
Czyli jest nakladany przez pania, a nie dzieki jakiejs maszynie? Wyobrazalam sobie, ze staje w jakiej kabinie i poprostu to na mnie pryska! Mam raczej jasna karnacje, troszke opalona przez solarium, wiec pewnie bedzie nie rowno.