Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angel1988

jest mi smutno, siedze w dresach przed kompem i...

Polecane posty

Gość angel1988

jem czekolade. Myslalam ze bycie singlem jest fajne :( a wcale nie jest chce mi sie płakac :( i chce zeby ktos mnie w koncu pokochal :( jestem normalna mila, ladną dziewczyną wiec nie rozumiem co jest nie tak ;/ moze moja odwaga i wychodzenie z inicjatywa odpedza facetow?? buuu :(

Gość sałatka grecka
jakbym czytala o sobie tyle, ze jem chipsy wa wczesniej tez sobie wmawialam, ze bycie singlem jest fajne nie jest :o

Gość mannextdoor
pójdź dziecino ja Cię utulę

Gość ja siedzę w piżdamie
i piję piwo, a mam męża :D Nie wiadomo co lepsze...

Ale bidulka..... Pamiętam takie rozterki, po prostu dzisiaj masz doła, ale jutro bedzie lepiej ;-) Pogoda pod zdechłym Azorem, to i smutno....Fajnie, że masz czekolade :-)

Gość a ja tez sama siedze
mieszkam z facetem a tak jakby go nie bylo.. caly dzien w pracy. Osatanio go widzialam wczoraj o 23 jezeli mozna to nazwac widzeniem..

Gość angel1988
makijaja dzieki za slowa otuchy ;* a Ty Jako facet moglbys/moglabys zachowac tego typu uwagi dla siebie, moze i zrobilam blad ale co z tego??? ehhh dobijcie mnie bo zaraz sie czekolada skonczy :(

Facet ma naturę zdobywcy; i jak w piosence:\" kto wyważać chciałby drzwi otwarte już, kto się włamać chciałby, gdy ma klucz\" - to chyba VOX :-)

Ja w takich chwilach mówię sobie, że nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej..;-)

Gość angel1988
nie mam :( i kurde musze zmienic podejscie do facetow lae ja nie lubie czekac na ich ruchy ;/ to nie znaczy ze im sie narzucam borń boże ale np proponuje pierwsza spotkanie czy cus takeigo :( i chyba facetom to nie odpowiada :( o mamo jak mi zle :(

Na pewno ktoś Cie pokocha, głowa do góry! podobno najlepiej uczyć sięna własnych błędach. Juz wiesz, co robisz nie tak, i następnym razem będziesz uważniejsza! Głowa do góry: jesteś Wielka ;-)

Gość angel1988
dzieki za cieple slowa, ide po herbatke i do lozka i mam nadzieje ze jturo bedzie lepiej dzieki jeszcze raz papappa