Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna picza

Mężczyzna...you are my favourite thing..

Polecane posty

Gość taka jedna picza

"To Twoja druga "połówka". To ktoś kogo szukasz. To ktoś przy kim czujesz się fajnie, w sumie to najfajniej. To ktoś przy kim ujawniają się "motylki". To ktoś z kim chcesz gadać cały dzień, noc i jeszcze dłuzej. To ktoś z kim spędzasz noc i chcesz żeby rano było śniadanie: soczek pomarańczowy, kawka, bułeczki. To ktoś kto podziela Twoje zainteresowania ( " o Matko! Nie wierze, że on słucha tego zespołu", O matko nie wierze, że lubimy te same filmy") To ktoś o kim śnisz i marzysz. To ktoś bez kogo sobie nie wyobrażasz przyszłości. To ktoś z kim będziesz wszystko dzielić. To ktoś kto polubił twoje towarzystwo, a Ty poznając jego przyjaciół, bijesz się z myślami jak mogłaś bez nich żyć.To ktoś kto się bardzo dla Ciebie poświęca, mimo Twoich wad.To ktoś, kto na Ciebie poczeka, żebyś mogła się wyszaleć" a co jeśli.. nie mam motylkow w burzuchu? a co jeśli nie przepadam za jego glupimi koleżkami? a co jeśli nie chce, zeby rano było : sniadanie, soczek i buleczki? albo inaczej.. nie dostaje tego rano. a co jeśli nie marze o nim i tylko czasami śnie? a co jesli gadanie calymi dniami po 6 latach się juz nudzi?a telefon i smsy są rzadsze niż kwiaty? o matko! nie lubimy tych samych filmow, i o matko sluchamy całkiem różnej muzyki. przeczytalam te kilka zdań z cudzysłowia i sobie pomyślałam! cholera po 6 latach nie ma juz tego wszystkiego, czyli..to chyba nie jest ten wymarzony mężczyzna? jak to jest w waszym związku? pytam glównie dziewczyn, ktore sa juz kilka lat w związku i mieszkają razem, docierają się. czy czujecie się tak jak to zostało opisane w cudzyslowie? bo ja praktycznie znalazłam dla siebie tylko : tak, poświęca się dla mnie mimo moich wad i beznadziejnego charakterku. tak, nie wyobrażam sobie bez niego przyszlosci. tak, czuje się fajnie przy nim. era motylkow przemineła z wiatrem, nie czując tego wszystkiego jakoś dziwnie mi sie zrobilo, zadalam sobie pytanie czy kocham dalej? kocham i to bardzo, ale czas wszystko zmienia, nie jest tak bajkowo jak na początku..

Gość u mnie podobnie