Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta*

DO DOJRZAŁYCH KOBIET HETEROwyznała mi miłość też kobieta

Polecane posty

Gość konieczna
kobieta* A Ty nie mylisz zakochania, zauroczenia z miłością ? Może Ona zwyczajnie jest Tobą oczarowana, to się zdarza. Czy to już wtedy miłość ?

Gość kobieta*
skąd mogę wiedzieć co w Niej siedzi do końca,może za duzo napisałam,że kocha.jednak widzę,jak się zmieniła i treść smsów świadczy o poważnym zaangażowaniu u czuciowym.

eh nie wiem Ty to sie ciesz ze Cie nie postawiła przed faktem dokonanym mnie z nienacka moja przyjaciółka po paru teqilkach poprostu..przytuliła -powiedziała na zdrowie i pooooocałowała długo i namiętnie...troche mnie zszkowała ale przyjaciółka nadal była i jest!!!:) ale o miłosci nie było mowy-raczej od taki chwilowy kaprys i okazanie wielkiej więzi porozumienia miedzy nami :) to było pare lat temu...

Gość kobieta*
Odpisałam!!!To była dla mnie wyczerpująca chwila..Zrobiłam to dzieki twojej wypowiedzi Perła i mnej więcej brzmiała podobnie. Odpisała natychmiast.Mam problem.Ona prosi o nie zrywanie kontaktu,chce być moją koleżanką,zapewnia,że nie przekroczy żadnych granic i będzie tylko tak,jak ja chcę.Z problemu w problem.Znów nie wiem..mam kilka koleżanek i zbyt mało czasu.

A tam zaraz problem. Przecież nie musisz się z nią widywać codziennie. Nie bądź taka. Napisz, ze sie cieszysz, bo ją zdążyłaś bardzo polubić. I tyle. ;) Nie traktuj jej jak trędowatej tylko dlatego, ze wpadłaś jej w oko. :)