Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lena 1985

polećcie prosze jakies dobre szmpony wygładzajace włosy...

Polecane posty

Gość lena 1985

co mysliecie o nivea streigh easy?

ja mam sianko takie na głowie i długo szukałam szamponu albo czegoś co je ujarzmi, bo wosk jest za ciężki na codzień teraz stosuję Fructis Nutri Gładki i są gładsze, nie kręcą się od wilgoci tak bardzo, mam i szampon i odżywkę, ale czasem używam innego szamponu tylko tej odżywki i też są \'grzeczne\"

Gość Asiaak
Ja używałam na wygładzanie szamponu i odżywki Smoothing Biosilka i był rewelacyjny, a po myciu zawsze kropelka jedwabiu i jest ok :)

Gość lena 1985
ja niiestety nie moge uzywać kosmetyków garniera, bo po kremach dostawałm ucczulenia, szczypały mnie oczy a po szamponach łupieżu. Jedyne co sie sprawdziło to zel do mycia buzi. ale wracajac do włosów. Myślicie że lepiej uzywać szamponu czy odźywki wygładzającej włosy? wiem ze lepiej obie te rzeczy, ale to wydatek rzedu ponad 20 zł a ja mam długie włosy i chyba bym zbankrutowała. wiec wole zainwestować np w tani szampon pokrzywowy i lepsza odzywke lub odwrootnie.

lepiej zainwestowac w odżywke, najlepiej do spłukiwania, z olejkami albo sylikonami (czy jak to sie tam nazywa ;) lktóre lekko obciążają włosy i pozostawiaja na nich lekki \"film\" polecam odzywki przede wszystkim do włosów suchych, zniszczonych, lamliwych loreal zółty i pomarańczowy dove jedwab w płynie sama mam bujne i lekko sianowate włosy, po umyciu spinam je gruba klamrą i tak susze naturalnie, dopiero jak juz są lekko wilgotne rozpuszczam, włosy wtedy są gładsze to taki mój ala patent

Gość najlepiej
po myciu płucz wodą z cytryną (na 0,5 l wody 1/2 cytryny).

Gość lena 1985

Gość lena 1985
dzieki za rady spróbuje je zastosować i zobaczymy jaki bedzie efekt. trzymajcie sie.