Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka_de

przecena letniej odziezy ciazowej w CA w Niemczech

Polecane posty

bardzo praktyczne w świetle nadchodzącej jesieni i zimy :D chyba że któraś planuje ciążę na lato

Gość taka sobie Polka z zagranicy
powanie tak taniutko? No, ale ciekawe jak wyglada te ciuszki... Jaka jest Wasza opinia?

Ostatnio w C&A znalazlam spiworek dla corci. Przecena z 25euro na 4. Fakt iz to spiworek na lato i jeszcze za duzy na nia, ale za to w przyszlym roku napewno sie przyda.

kupilam 13 szt tej odziezy i musze przyznac, ze maja ladne wzory i fasony , jak na wyprzedaz mieli ogromny wybor i duzo tego, takze kazdy sie zalapie, nawet naprawde duze i male rozmiary, spodnie, tuniki, sukienki itd. liczylam, ze normalnie zaplacilabym ok 350e,a tak tylko 48 e :D o cudzie!!!

Kurcze a skad jestes? U nas to jak jakas przecena to Turczynki zaraz wszystko rozlapia, watpie zebym zdazyla do jutra...

ja bylam w Reutlingen,ale tam ani zywego ducha nie bylo, jedna tylko babka cos wziela do kasy, bo nie wierzyla, ze tak tanio.. z tymi turczynkami to u nas tak w Aldi jest, ani nie ma po co isc jak sa jakies angeboty dla dzeici :/

chyba grasowaly wlasnie w hm na przecenie wszystko po 2 e z kolekcji letniej i do ca im sie juz nie chcialo leeiec.. :P

Kiedys nie wiedzielismy co sie dzieje w Tako, ze taki tlok... Weszlismy, a tam stado Turasow goni za przecenami. fakt, fajnie kupic cos taniej niz jest w rzeczywistosci, ale bez przesady. nawet sobie nie wyobrazasz jak jedna z druga sie klucily, ze to mialo byc dla niej. Mam nadzieje, ze zostanie dla mnie jakis fajny ciuszek... Moze cos takiego bardziej smialego zostawia, bo one przeciez musza wygladac skromnie. No coz... Trzymaj za mnie kciuki:-)

jakbys potrzebowala daj cynk to wybiore sie trzeci raz :P kasjerka i tak juz na mnie milo patrzala hihi,, posle ci fotki tych ciuszko, gdy tylko naladuej baterie do aparatu,, serio sie oplaca!!!