Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna24

Zaręczyny!!!!!

Polecane posty

Co powiecie na to. Dzisiaj nie było mnie w domu, i był moj facet z bulietem róż i pierscionkiem w srodku . Zostawił to rodzicom i kazał być cichutko. I co ja mam teraz zrobić poczekać aż przyjdzie domnie i go włoży na palec? Bo teraz to pracuje i już dzisiaj nie przyjdzie. I dodam że wiedział że mnie nie będzie. Dzisiaj jest rok do naszego ślubu. Co wy na to?

Gość Goshka ja
No jak to, on to zrobił w tajemnicy a ty wiesz o tym? Nie kapuję...

Gość zadzwon
zadzwon do niego i powiedz tak albo nie

Gość masz 24 lata
j.w.

Ja trochę nie rozumiem, przyszedł, zostawił, kazał rodzicom siedzieć ciuchutko a do ślubu jeszcze rok. Z tego zrozumiałam, że decyzja o ślubie zapaldła, więc nie potrzeba oficjalnych zaręczyn, bo są już chyba zbęde. Może chodziło o pierscionek? Jak tak to go otrzymałaś. Bo Przecież po co ma klękać przed tobą teraz, bezsensowna szopka.

okokokokokokoko wsumie masz racje , że to bez sensu ale widocznie pierscionek mi chciał dać. Właściwie tez myslałam że to zbedna formaność jak i tak juz wszyscy wiedzą że sie kochamy i że za rok będzie ślub. Tylko że u nas trzeba duzo wczesniej sale wynajmowac itp. Dziękuje za wypowiedz.

Gość Magrat
A ja miałam oficjalne zareczyny u mojej mamy wczoraj. Narzeczony kupił piekny bukiet róż, pojechaliśmy razem do mojej mamy, poprosił o moją rękę...ślub mamy w grudniu, a zaczęliśmy przygotowania jakieś 2 tygodnie temu. Zaręczeni jesteśmy tak z pierścionkiem od listopada 2006. Dziwnie jakoś, że Ci sam osobiście pierścionka nie dał i na palec nie włożył? Nie rozumiem?Tto sie chyba załatwia jak dziewczyna jest w domu?

Gość lololo
No ale skoro kazał rodzicom siedzieć cicho tzn że chciał żebyś nie wiedziała o tym. Udawaj więc że nic nie wiesz i czekaj na jego reakcję.

Nic przyszedł po pracy i zapytał czy sie namyśliłam i czy wyjde za niego i picie z moimi rodzicami. Spoko