Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

5niezdecydowana5

kolor włosów??????

Polecane posty

Hej:) wybieram sie do fryzjera i chciałabym poearbowac włosy ale nie wiem jaki kolor pasuje do mnie:(( wogóle to jestem naturalna blondynka (cos taki sredni blond) a od 2 lat farbuje włosy na brąz,ciemny brąz ale wszyscy w koło mi mówia,że blond bardziej mi pasuje ??? mam niebieskie oczy, ciemne brwi i oprawę oczu a moja cera jest w lecie brązowa a zima tak normalna bezowa prooooosze poradzcie co mam zrobic jaki kolor bedzie mi pasował???????

Gość AN_
Ja jestem podobna do ciebie tylko ze mam raczej jasną cere. Od wielu lat robilam sobie jasne pasemka a od roku ciemny blond. Wszyscy mowia ze jest oki - ponoc jeden kolor na głowie teraz modny ale korci mnie zronienia sobie kilku jasnych refleksów blond i chyda tak zrobie a ty co o tym myslisz?

mój naturalny kolor włosów to blond i ja też zawsze robiłam sobie jasne pasemka a od 2 lat farbuje na brąz a teraz jednak chce znowu blond ale tylko jesen kolor ja osobiście nie lubie juz pasemek a masz rację,że modny teraz jest jeden kolor mi sie podoba taki blond naturalny coś ala piasek tylko boje sie ,że jak pofarbuje na blond to włosy będą suche i nieładne co wy na to???