Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kropelka___

Moja znajoma przed chwilka urodziła synka, jest mi smutno.......

Polecane posty

Gość Kropelka___

i bardzo przykro ciesze sie oczywiscie , ale martwie i przykro mi jest ze ja nie mam jeszcze dziecko mimo 2 letnich starn :(:(:( ona jest młodsza :( wszystkie moje znajome z ktorymi sie koleguje na codzien maja juz bobaski aja udaje ze chce robic karierę :( bardzo mi z tym ciezko, wiem ze mi nie pomozecie ale musialam sie wyzalic :(

Gość tak naprawde
TRZYMAJ SIE.JA TEZ TAK MIALAM.W KONCU ZASZLAM W CIAZE po kilku latach.uda Ci sie!!! Nie starajcie sie tak na sile, jak sobie odpuscisz starania to pewnie zaraz zajdziesz1!!! powodzenia!!

Gość Kropelka___
Kresko nawet nie wiesz jak mi ciężko :(, dziekuje

Gość Kropelka___
Problem w tym ze nie staramy sie az tak usilnie, ale raczej do tej pory powinno juz cos byc :(

Gość qarolinka
nie martw się, nie staraj się na silę, kochaj sie tylko dla przyjemności, a dwa paski pojawia się jak zapomnisz o staraniach i skupisz się na chwile na czym innym, a szczególnie w takim momencie gdy pomyslisz, że to dobrze że poczekałas z dzieckiem. bo niespodzianii w naszym zyciu pojawiaja się znienacka i w najmniej oczekiwanym momencie. Nawet jeśli ich podświadomie prgfaniemy ponad wszystko inne. Uda się, to pewne. Widac jeszcze nie pisane:)

Gość Kropelka___
Moja psychika jest juz bezsilna , sam fakt ze one wszystkie mnie wyprzedziły mimo ze pierwsza wyszlam za mąż , to ze mam problemy hormonalne i napewno nie poczne dziecka naturalnie (tzn od dluzszego czasu biore leki) jest to dla mnie tragedią...... juz wiem ze nie cofne czasu i nigdy nie bedzie tak jak chcę :(

nie martw sie i tak jak ktos napisal, nie mysl o tym:) Moja kolezanka tez juz od roku stara sie o dzidziusia i jej nie wychodzi, jest w takiej samej sytuacji jak ty i tez jej mowimy by nie myslala tyle o tym to sie uda:) glowa do gory