Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta 26 i co dalej

I CO JA MAM TERAZ ZROBIć

Polecane posty

Gość Marta 26 i co dalej

Cześć mam wielki dylemat .Jestem w ciąży początek 9 tygodnia .Większość z was pomyśli pewnie w czym problem . Otóż ciąża ta ni była planowana .Mam półtorarocznego synka i nigdy nie chciałam żeby był jedynakiem .Ale ta ciąza jest dla mnie wielkim zaskoczeniem bardzo bym się z niej cieszyła ale tak za rok najwcześniej .Przeraz mnie wizja dwóch takich maleństw w domu jak sobie z tym wszystkim poradzę .Zastanawiam się bardzo poważnie czy nie przerwać tej ciąży .

Gość tak tak tak1111
Zlikwiduj a jak poczujesz ze jestes gotowa na drugie to sobie zrobisz!

No cos ty, za dwa lata bedziesz miec dwojke odchowanych dzieci i nie bedziesz wtedy musiala od nowa pakowac sie w pieluchy ;)

Gość kkhjudgquk
nie no wyobraź sobie że zabijasz takiego szkraba jak swoje póltoraroczne dziecko???przecież z niego wyrośnie taki sam bobas.dasz sobie radę w krótszym czasie po urodzeniu dziecka niektóre kobiety wpadają i jakos dają sobie radę.cy to wina maleństwa ze się nie zabezpieczalas??

Chyba zwariowałaś...No dobra, rozumiem, to hormony. Ale lepiej przestań myslec w ten sposób. Wszystko sie ułozy, tylko trzeba troszkę cierpliowości i jakiegoś sensownego planu na dzień i na życie z dwoma małymi terrorystami:) Mój synek w listopadzie skończy 3 latka, drugi skończył własnie miesiąc. Też się zastanawiałam jak to będzie, ale jest lepiej niż przypuszczałam. Tylko starszego przy małym nie mogę zostawić samego na moment bo go zadusi całując i przytulając. A reszta...jakos idzie. Pomiędzy wychowywaniem dzieci, zabawą z nimi i pielęgnacją, praniem,,prasowaniem, gotowaniem, sprzataniem domu i zajmowaniem sie pracą mam jeszcze na kawę i kafeterię. Potem sobie odbiję. Trzeba sie tylko cieszyć, bo inne kobiety wogóle nie moga mieć dzieci. A to że my możemy i je mamy to tylko szczęście, choć czasem dosyć trudne do opanowania:)

dziewczyno zastanow sie co piszesz.jezeli twoj synek ma 1,5 roku to za 7-8 miesiecy bedzie mial ponad dwa.miedzy moimi corkami jest dokladnie 25 miesiecy roznicy-wiec prawie tak samo.wiesz jaka jestem zedowolona ze tak zrobilam.w 5 lat zostalam w domu bez pieluszek i bez niemowlakow.wszystkie kolezanki po5-6 latach zaczynaly od nowa a ja juz bylam po.