Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmiaca mama

Jestem w ciazy a ciagle karmie piersia piersze dziecko-czy nadal moge je karmic?

Polecane posty

Gość karmiaca mama

Gość podpowiedzcie
a ile ma smyk? moze juz odpowiednia pora zakonczyc karmienie karmic mozesz ale czy to ma sens?

moja starsza córka miała 9 miesięcy, kiedy udałam się do gin. po potwierdzenie drugiej ciąży, też karmiłam :) zapytałam czy karmić ,czy przestać, na co pani dr powiedziała, że są dwie szkoły, jedna mówi karmić, druga przerwać; to zapytałam, co ona zrobiłaby na moim miejscu; powiedziała, że w takiej sytuacji karmiłaby jeszcze miesiąc; tak też chciałam zrobić :) gdy kolejny miesiąc upłynął moja córka sama \"się odstawiła\" z dnia na dzień... gdy chciałam ją nakarmić zaczynała płakać!

cześc gruby misiu. fajny ten wasz topik doświadczone mamy .... będę tam do Was zaglądac , jak znajde czas. chyba że mnie stamtąd wygonicie. :) ja też jestem w takiej sytuacji. jestem w 6 tyg. ciąży i córka nie chce butelki tylko cyca.

Gość karmiaca mama
smyk ma 14 miesięcy, nie jest to już typowe karmienie, a raczej chęć bycia przy mnie, poprzytulania się. Zastanawiam sie czy takie ciągłe stymulowanie piersi nie przyspieszy porodu, a dodam że jestem w 7 miesiącu:)