Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angelina2000

DzIeWcZYyNy zAcZyNaJaCe sWoJa PrZyGoDe Z tAbSaMi ZapRaSzAm!!!!!!!!LaCzMy SiE!!!

Polecane posty

Witam Dziewczynki. Od ponad tygodnia biore tabsy i tak sobie pomyslalam,ze przydalby sie watek,na ktorym,my-poczatkujace tabsiary,moglybysmy dzielic sie swoimi doswiadzceniami,przemysle mniami i obawami zwiazanymi ze zmianami,ktore powstaja w naszym organizmie pod wplywem hormonow. Poczatkujace zapraszam!!!!!!!!!

Gość iLe MaSz LaTeQ kOcHaNa
?

Gość pisz normalne
czytać się tego nie da:O

Gość ojej jest bardzo brzydki
ja nie mogę ale dałaś oczojebny temat... Mogłas normalnie napisać. P.S. Biorę od tygodnia. Mam 21 lat

Hmmmm....w sumie to dobrze.Czasem mnie ostro piersi bola.Zauwazylam,ze troche mi sie powiekszyly.aaaa i czasem tez odczuwam bole miesni glownie rak!!!!No i niestety do tej pory mam plamienia i to dosc obfite. A jak u Ciebie?

Gość ojej jest bardzo brzydki
miało byc o c z o j e b n y

dobry wybór:D ja bioerę logest - wreszcie trafiłam na idealne tabsy. ale pisz normalnie, zacięty shift sugeruje, że jesteś głupawą małolatą..

Ojejku ale sie dziewczyny czepiacie taego jak napisalam tytul!!!!!!!!!!!jakby to mialo jakies znaczenie!!!nie rozumiem problemu.

Gość taki facet
bo tego się czytać nie da. Myślałem że masz z 14 lat

iLe MaSz LaTeQ kOcHaNa jesli twierdzisz ze jestem glupawa malolata to po co udzielasz sie w moim watku??????????????!!!!!!

No wlasnie, plamienia... Ja jestem przy pierwszym opakowaniu, dzis biore 8. tabletke i nadal mam okres. Normalnie mialam okres 6-7dni, a tu takie ciemno brązowe silne plamienia. Biore tabsa tak o 21.00, a rano chce mi strasznie wymiotowac...

Gość malgochcha
bo ty kurwo glupia jestes

a ja sie naczytalam,ze te plamienia moga potrwac az do 3 opakowania.Masakra!!!Ja mam juz tego dosyc!podobno picie wapna musujacego pomaga,ale u mnie efektow narazie nie widac ;/

Gość taki facet
laski lepiej rano tabsy brać. Jak na imprezę będziecie szły to pic będziecie mogły dopiero o 24 jak tabletka Wam się wchłonie :D

Gość plamienie
lubie z was wychodzic dziewczeta

jak zwykle jakis malointeligentny/a kretyn/ka musi sie pojawic na kafe ;/;/ Dzieciaczku jesli ci sie nudzi to idz na dobranocke a nie sie wcinasz w czyjes rozmowy!!!!!!!1

Gość taki facet
ojeju dobra rada tylko. No chyba że Wy niepijące to sorry..

Gość mmmmmmnm
aLe Ja LuBiE pRzEsZkAdZAc hhhhyyh

Rok temu bralam Diane35 i tez nie chcial mi sie okres skonczyc, bo plamieniem tego nazwac nie mozna (zbyt obfite i w podpaskach chodzilam przez 3 tygodnie brania tabsow). Poszlam do gina, a on powiedzial, ze to oznacza, ze organizm nie toleruje tych tabletek i trzeba odstawic i zmienic na inne. Zrezygnowalam wtedy z tabsow. Kto by sie męczyl przez 3 opakowania??? To oznacza 3 miesiace chodzenia w podpaskach i zero sexu. Moj gin twierdzi, ze po tych 3 miesiacach sytuacja sie juz nie zmieni...

no wlasnie to takie meczace.Po co mamy sie faszerowac tymi hormonami skoro i tak nie mozemy sobie pokorzystac przez ten okres? ;/ Mam nadzieje,ze niedlugo to przejdzie..............chociaz jakos narazie sie nie zanosi ;/

Gość wiecie co no
zobaczyłam tytuł i od razu wiem, że pustota nie z tej ziemi. A jak jeszcze widzę tabsiary, jak blachary i tipsiary... gówniarstwo :/

NAPISAŁAM "sugeruje, że jesteś głupawą małolatą.." wiesz co znaczy słowo "sugeruje".. :O:O pewnie nie wiesz też, że moje tabletki mają identyczny skład jak twoje i mogłabym co nieco doradzić, ale.. Po Co.. pHi

wiec rada na przyszlosc:nie sugeruj sie nigdy wygladem ;p ;p tak jak zasugerowalas sie wygladem mojego tematu a tak dla twojej wiedzy.napisalam go w ten sposob aby byl lepiej widoczny na tel innych i aby dziewczyny ktore on interesuje go zauwazyly.powinnas zrozumiec o co mi chodzilo skoro jestes taka inteligentna!

jest tak widoczny, że nikt oprócz mnie tu nie chce pisać.. pamiętaj - jak cię widzą, tak cię piszą..

z kretynami/kretynkami nie bede rozmawiala.jesli ktos jest naprawde zainteresowany tematem a nie krytykowaniem i obrazaniem innych to zapraszam na rozmowe.Podaje mojego maila: angelina324@amorki.pl