Angelina2000 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 Witam Dziewczynki. Od ponad tygodnia biore tabsy i tak sobie pomyslalam,ze przydalby sie watek,na ktorym,my-poczatkujace tabsiary,moglybysmy dzielic sie swoimi doswiadzceniami,przemysle mniami i obawami zwiazanymi ze zmianami,ktore powstaja w naszym organizmie pod wplywem hormonow. Poczatkujace zapraszam!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilijeczka18 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 HEj!! No ja też jestem poczatkujaca biore od 1 dnia :D:D:D A jakie bierzesz bo ja Novynette Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iLe MaSz LaTeQ kOcHaNa Napisano Wrzesień 6, 2007 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pisz normalne Napisano Wrzesień 6, 2007 czytać się tego nie da:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelina2000 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 Ja biore harmonet.Dzisiaj wzielam 9 tabletke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelina2000 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 aaaaaaaa i dodam ze mam 20 latek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helen_doren 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 I jak sie czujesz po Harmonecie? Bo ja wzielam 7 tabsow na razie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojej jest bardzo brzydki Napisano Wrzesień 6, 2007 ja nie mogę ale dałaś oczojebny temat... Mogłas normalnie napisać. P.S. Biorę od tygodnia. Mam 21 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelina2000 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 Hmmmm....w sumie to dobrze.Czasem mnie ostro piersi bola.Zauwazylam,ze troche mi sie powiekszyly.aaaa i czasem tez odczuwam bole miesni glownie rak!!!!No i niestety do tej pory mam plamienia i to dosc obfite. A jak u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojej jest bardzo brzydki Napisano Wrzesień 6, 2007 miało byc o c z o j e b n y Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iLe MaSz LaTeQ kOcHaNa Napisano Wrzesień 6, 2007 dobry wybór:D ja bioerę logest - wreszcie trafiłam na idealne tabsy. ale pisz normalnie, zacięty shift sugeruje, że jesteś głupawą małolatą.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helen_doren 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 ------Angelina---------- Ponawiam pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelina2000 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 Ojejku ale sie dziewczyny czepiacie taego jak napisalam tytul!!!!!!!!!!!jakby to mialo jakies znaczenie!!!nie rozumiem problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taki facet Napisano Wrzesień 6, 2007 bo tego się czytać nie da. Myślałem że masz z 14 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelina2000 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 iLe MaSz LaTeQ kOcHaNa jesli twierdzisz ze jestem glupawa malolata to po co udzielasz sie w moim watku??????????????!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helen_doren 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 No wlasnie, plamienia... Ja jestem przy pierwszym opakowaniu, dzis biore 8. tabletke i nadal mam okres. Normalnie mialam okres 6-7dni, a tu takie ciemno brązowe silne plamienia. Biore tabsa tak o 21.00, a rano chce mi strasznie wymiotowac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malgochcha Napisano Wrzesień 6, 2007 bo ty kurwo glupia jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelina2000 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 a ja sie naczytalam,ze te plamienia moga potrwac az do 3 opakowania.Masakra!!!Ja mam juz tego dosyc!podobno picie wapna musujacego pomaga,ale u mnie efektow narazie nie widac ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taki facet Napisano Wrzesień 6, 2007 laski lepiej rano tabsy brać. Jak na imprezę będziecie szły to pic będziecie mogły dopiero o 24 jak tabletka Wam się wchłonie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość plamienie Napisano Wrzesień 6, 2007 lubie z was wychodzic dziewczeta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelina2000 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 jak zwykle jakis malointeligentny/a kretyn/ka musi sie pojawic na kafe ;/;/ Dzieciaczku jesli ci sie nudzi to idz na dobranocke a nie sie wcinasz w czyjes rozmowy!!!!!!!1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taki facet Napisano Wrzesień 6, 2007 ojeju dobra rada tylko. No chyba że Wy niepijące to sorry.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mmmmmmnm Napisano Wrzesień 6, 2007 aLe Ja LuBiE pRzEsZkAdZAc hhhhyyh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helen_doren 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 Rok temu bralam Diane35 i tez nie chcial mi sie okres skonczyc, bo plamieniem tego nazwac nie mozna (zbyt obfite i w podpaskach chodzilam przez 3 tygodnie brania tabsow). Poszlam do gina, a on powiedzial, ze to oznacza, ze organizm nie toleruje tych tabletek i trzeba odstawic i zmienic na inne. Zrezygnowalam wtedy z tabsow. Kto by sie męczyl przez 3 opakowania??? To oznacza 3 miesiace chodzenia w podpaskach i zero sexu. Moj gin twierdzi, ze po tych 3 miesiacach sytuacja sie juz nie zmieni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelina2000 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 no wlasnie to takie meczace.Po co mamy sie faszerowac tymi hormonami skoro i tak nie mozemy sobie pokorzystac przez ten okres? ;/ Mam nadzieje,ze niedlugo to przejdzie..............chociaz jakos narazie sie nie zanosi ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiecie co no Napisano Wrzesień 6, 2007 zobaczyłam tytuł i od razu wiem, że pustota nie z tej ziemi. A jak jeszcze widzę tabsiary, jak blachary i tipsiary... gówniarstwo :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iLe MaSz LaTeQ kOcHaNa Napisano Wrzesień 6, 2007 NAPISAŁAM "sugeruje, że jesteś głupawą małolatą.." wiesz co znaczy słowo "sugeruje".. :O:O pewnie nie wiesz też, że moje tabletki mają identyczny skład jak twoje i mogłabym co nieco doradzić, ale.. Po Co.. pHi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelina2000 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 wiec rada na przyszlosc:nie sugeruj sie nigdy wygladem ;p ;p tak jak zasugerowalas sie wygladem mojego tematu a tak dla twojej wiedzy.napisalam go w ten sposob aby byl lepiej widoczny na tel innych i aby dziewczyny ktore on interesuje go zauwazyly.powinnas zrozumiec o co mi chodzilo skoro jestes taka inteligentna! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iLe MaSz LaTeQ kOcHaNa Napisano Wrzesień 6, 2007 jest tak widoczny, że nikt oprócz mnie tu nie chce pisać.. pamiętaj - jak cię widzą, tak cię piszą.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelina2000 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 z kretynami/kretynkami nie bede rozmawiala.jesli ktos jest naprawde zainteresowany tematem a nie krytykowaniem i obrazaniem innych to zapraszam na rozmowe.Podaje mojego maila: angelina324@amorki.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach