Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos moze wie

Ile zapłace za przewóz MEBLI?Miasta oddalone ok.500 km??

Polecane posty

Gość gość
Możesz wystawić paczkę na http://clicktrans.pl/ i zobaczyć jakie oferty Ci zaproponują :) podobno bardzo szybko to działa a wystawienie paczki jest darmowe

Gość Darek845
Jeśli chodzi o przewóz mebli i to na taką odległość to najlepiej skorzystać z giełdy transportowej. Wklikujesz zlecenie, dostajesz oferty od przewoźników i możesz wybrać najtańszą. Ja przy przeprowadzce korzystałem z furgonetki i wszystko poszło szybko

Gość Barmey
zgadzam się z Darkiem, jeśli chodzi o przewóz za pośrednictwem zwykłej firmy do przeprowadzek to zapłacisz majątek, a jak wrzucisz na giełdę, gdzie są zlecenia transportowe to jakiś przewoźnik zrobi Ci to za połowę ceny, bo przynajmniej nie robi pustych kursów, a furgonetka jest okej, miałem kiedyś styczność i mogę polecić

Gość Szostancjo
ogólnie jeśli chodzi o jakiekolwiek zlecenia transportowe to giełda jest dobrym pomysłem. Nie tylko w kwestii mebli, ale też samochodów, motorów czy jakiegoś innego sprzętu. Przewoźnicy nie chcą robić pustych przebiegów, więc są w stanie zaproponować dobre stawki, a dla zwykłego "Kowalskiego" furgonetka to dobry wybór, bo jest czytelna i intuicyjna. Nawet ktoś kto pierwszy raz coś zleca bez problemu się odnajdzie

Gość KrzysztofJohnn
Ta Furgonetka fajna sprawa. U mnie był problem bo sprzedałem dom po rodzicach, ale meble zostały i postanowiłem zabrać je do siebie. Może nie było 500 km, ale niecałe 300, więc też ten dystans był spory. A na giełdzie furgonetki szybko znalazła się firma która tym się zajęła. Transport mebli na najwyższym poziomie, bez zbędnego tracenia czasu na znalezienie jakiegoś przewoźnika

Gość Stifler88
Każdy przewóz rzeczy możesz wycenić na giełdzie furgonetki i to jest spoko opcja. Dodajesz zleconko i ktoś się zgłasza, więc nie ma problemu żeby kogoś znaleźć :)

Gość Gburex
Wszystko zależy od wielkości i trudności przenoszenia mebli. Ale doskonałym rozwiązaniem jest firma Japa & Co. Nie są drodzy i bardzo profesjonalnie podchodzą do tematu. Zadzwoń, zapytaj a sam się przekonasz . http://www.japa-przeprowadzki.com.pl/

Gość Martynaxx
Zarówno przeprowadzka, jak i remont kojarzą się nam z dość sporym stresem. Nie da się ukryć, że będą to również wydatki. Na pewno zależy nam na tym, żeby wszystko co zrobimy w tym czasie było zrobione porządnie i nie wymagało poprawek. Pozwoli to zarówno na oszczędności czasu jak i pieniędzy.http://www.motoinf.pl/jak-zorganizowac-sprawny-przewoz-mebli/

Gość Krzepki
Chcę przewieżć meble 3 sztuki .Dwie szafy i komoda z Sopotu do Krakowa.Ile za to można zapłacić ?

Gość gość
Transport Prywatny Wiki ma bardzo korzystne ceny, ale tez zależy do jakiego miasta, bo oni na konkretnych trasach pracują, sprawdź sobie na ich stronie :)