Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skopiowałam

ANTYKONCEPCJA to ABORCJA pod INNA NAZWĄ...

Polecane posty

Gość skopiowałam
ale można was fajnie podenerwować. że jeszcze tacy naiwni żyją na tym świecie to ja nie wiedziałam. buhahahahaha :P

Gość w naszym
nie będę siem topić:)

Gość skopiowałam
hahahha to ty jesteś żałosna :P :P :P

akurat gówno mnie obchodzi opinia jakiejś cwaniary z internetu, powiedz to w twarz, to się wdam w polemikę.. póki co to nara

Gość w naszym
juz nikomu nie można wierzyc......;)

Gość friendly
hahaha ale komiczne jestto, co tu ktos napisal, "aborcj"a, "prawie jak srodki wczesnoporonne "haha no wlasnie prawie, a prawie robi wielka roznice :D ludzie zajrzyjcie do ksiazki od biologii z liceum zanim takie cos napiszecie:p porazka naprawde.

Gość co ty bredzisz.....
jeszcze co wymyslicie ,nie wiedzialam ze mozna usunac albo zabic cos czego jeszcze nie ma a ze ten skopiowany post ci sie podoba to swiadczy o tobie jesli lubisz nieukow ktorzy w jednym z czesto uzywanych slow robia tak zaje...bisty blad ortograficzny.w sumie id,bzykaj sie i sie nie zabezpieczaj zobaczymy co powiesz jak splodzisz gromadke ... tez powiesz ze nie potrzebujesz antykoncepcji bo to aborcja ...bzduryyyyyyyyy

i nikt tu nie mówi że tabletki nie mają skutków ubocznych bo mają napewno jakieś ale nie bezpłodność... a jak już to tylko czasowa...

Gość co za ochydztwo
Anialisa O kuźwa! Jasne!..... Antykoncepcja to aborcja, a połykanie spermy to kanibalizm weż chłopie wyślij to swoją babę do pracy a nie karmisz ją spermą, jeszcze do tego jak będziesz ją karmił to puść bąka, będzie przyjemniejsze..........