Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bloooooog

Szukam Linka do BLOGA PAULKI 123 ... MA KTOS ???????????????????????

Polecane posty

Gość bloooooog

Jak wyzej? Ma ktos linka do jej bloga ???? Bo szukam, szukam i znalezs nie moge :(

Gość owszem mam
Ale ci nie dam. Ty podła żebyś znowu atakowała ją, nie masz co robić Fuj ohydo. Znajdź se inny obiekty do obgadywania wściekła pomarańczko.

Gość bloooooog
sama jestes ohyda i wsciekla pomaranczka !!!!!!!!!!!!!! i oczywiscie jasnowidzka, bo od razu wiesz, ze chce ja obgadywac albo atakowac. Laski bez, dluzej poszukam i znajde.

Gość jusiek
dziewczyny dajcie jej żyć

Gość bloooooog
ha ha i juz mam ... znalazlam sobie bez pomocy jakiejs tam ohydy co mnie ohyda nazwala. I chcialam tylko dodac, ze chce sobie poczytac poniewaz czytalam wiele opinii, ze jest to silna kobitka, ktora pomimo roznych przejsc potrafi isc jak burza do przodu. Ale oczywiscie - jak to na kafe bywa - musialam zostac natychmiastowo wyzwana i nazwana " ohyda " przez jakiegos stwora, ktory albo ma PMS dzisiaj albo dawno sexu nie uprawial. Nic dziwnego ... Wyluzuj troszke kochaniutka i jezeli sama chcesz swiecic przykladem powinnac podpisac sie pod swoim czarnym nickiem, a wtedy wszystkie mialybsmy okazje zobaczyc ktora to taka slodziutka trucizna. Slodziutka pod nickiem oficjalnym, a sypiaca wyzwiskami pod roznymi pomaranczowymi imionami.

Gość ciekawe hmmm
daj linka,ja tez szukam bo chcialam pooglądać blog Mani-śliczna dziewczynka i podziwiam Paulke ze ma czas na prowadzenie bloga!

Gość ciekawe hmmm
dasz czy nie???

Gość bloooooog
Oczywiscie ze nie dam :)

Gość do bloooga
Czepiasz się innych a sama jesteś pomarańczką. Czytaj czytaj i to może czegoś się nauczysz, bo widać nic nie umiesz, nawet zaczrnić sobie niku, a może masz problem z oczami?

Gość ciekawe hmmm
bo nie masz!!!!!dziewczyno żeby nie dać linka trzeba byc stukniętym!

Gość bloooooog
do " do blooooog" ------- po pierwsze nikogo sie nie czepiam, tylko zadalam pytanie, a zamiast odpowiedzi zostalam nazwana ohyda i wsciekla pomaranczka. Chociaz moje pytanie nie bylo ani ohydne, ani wsciekle. Wiec powiedzialam pani pomaranczowej, ktora miala ochote wyzyc sie na mnie, co myslalam i tyle.

Gość bloooooog
do ciekawe hmmm ---- oczywiscie, ze mam ale nie dam i tyle. Moze ty bylas ta pomarancza, ktora mnie wyzwala ? Zapytalam, nikt mi nie chcial pomoc to sama sobie znalazlam i tyle. Wloz troche pracy i tez sobie poszukaj.

Gość ten blog nie istnieje
paulka go zlikwidowała

Gość owszem mam
Inaczej odebrałabym twoje intencje gdybyś podpisała się czarnym nikiem. Ogólnie wiadomo że pomarańczki strasznie na nią najeżdżały i dla tego Paulka zniknęła. I też dlatego tak ci napisałam jak napisałam. A swoją drogą widzę że dalej nie znalazłaś, bo nie czytasz tylko gawędzisz sobie tutaj.

Gość bloooooog
Wlasnie ogladam zdjecia Mani po urodzeniu. Pierwszy blog konczy sie w lipcu, jest link do drugiego, ktory nie istnieje. A kiedy bede czytac to tylko moja, prywatna sprawa.

Gość jak to nie istnieje macie link
napisz do pAULKI JEJ NR GG JEST NA STRONCE

Gość a do achy bloga
macie moze ? jakos ze stopki usunela miesiac temu a tak bym go pogladala!