Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

annikk

tabletki ant. a libido, wasze doswiadczenia co obniza ktore nie?

Polecane posty

witam:) wlasnie mam zamiar rozpoczac branie tabletek antyk. przemyslalm wszystkiza i przeciw i to jednak najpewniejsza i nieuciazliwa metoda jednak obawiam sie o ich wplyw na libiod duzo czytalam o tym ze obnizja czasem nawet znacznie:/ czy waszym zdaniem to zalezy od tabletek? czy tez jest to sprawa bardzo indywidulana? ktore sa najmniej inwazyjne pod tym wzgledem? prosze o pomoc i rady :) dodam ze moje libido jest bardzo uzaleznione od cyklu....tzn. wyz w czasie owulacji i przed okresem

wydaje mi sie że na początku brania tabletek każde obniżają libido bez względu na ich nazwę i skład - ale przy drugim opakowaniu to ustaję i libido wraca do normy :-)

Gość fghfgj
ja biorę harmonet kilka lat. Na początku było ok., teraz moje libido spadło do zera, nie mam ochoty na seks choć mąż się bardzo stara, przez to nawet dochodzi między nami do spięć. Rezygnuję z hormonów.

Gość u mnie niestety...
libido spada, tabletki biorę od ok. 3 lat, mniej więcej po drugim roku zaczęła się obniżać nie tyle ochota, co intensywność doznań... A może to nieod tabletek? sama nie wiem :( biorę cilest.

Gość dkdjkdncd
przy cilescie poszlo mi w dol, przy rigevidonie chodze napalona caly czas :p

nie ma ABSOLUTNIE ŻADNEJ REGUŁY!!!!! mi libido obniżył dopiero marvelon, przed nim brałam trzy rodzaje innych i nic się nie działo. dopóki nie weźmiesz, to się nie przekonasz jak akurat na Ciebie zadziałają.

Gość ona 242434
czy ktos jeszcze bral ten rivegidonm? jaki to rodzaj tabletek? czy zauwazylyscie jakies prawidlowosci pomiedzy np. temperamentem, zdrowiem a tym co sie dzieje po konkretnym rodzaju tabletek?

Gość mała cwaniarkaaa
ja biore 1,5 roku novynette i libido mam takie jak zawsze czyli bardzo wysokie więc to chyba indywidualna sprawa

Gość 2203
ja za zaczynam 3 opakowanie Yasmin i nie widze u siebie skutków ubocznych - poza tym że schudłam ale to chyba bardziej pozytywny skutek :) Libido ? Niby bez zmian ale... no własnie - mam ochotę a kiedy już do czegoś dochodzi to... nie czuję tego co kiedyś. Jest przyjemnie, ale to już nie to samo - nie wiem czy to wina tabletek czy psychiki

Gość an86ia
mi libido spadło znacznie. Przed tabletkami wystarczyło ze mój chłopak mni dotknął w jakis bardziej szczególny sposób a ja już miałam na niego ochotę:P a teraz za to nawet nie mysle o seksie szczerze powiedziawszy. starsznie trudno mnie rozkrecić przez co jak przychodzi co do czego to mnie ten stos boli. dlatego zastanawiam sie czy nie zainwestować w jakies zele nawilzajace.

Gość an86ia
mi libido spadło znacznie. Przed tabletkami wystarczyło ze mój chłopak mni dotknął w jakis bardziej szczególny sposób a ja już miałam na niego ochotę:P a teraz za to nawet nie mysle o seksie szczerze powiedziawszy. starsznie trudno mnie rozkrecić przez co jak przychodzi co do czego to mnie ten stos boli. dlatego zastanawiam sie czy nie zainwestować w jakies zele nawilzajace.

Gość monikaaaaaaaaaaa11
spadlo po 8 -mcach yasminelle wogole mi sie nie chce