Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w reosterce ona pomozcie

chce by wyrzekl sie dziecka

Polecane posty

czesc, jestem z chlopakiem od roku, bardzo sie kochamy.. ale on ma dziecko, nie zniosze mysli ze on je ma, nienawidze tego dziecka, chcialabym zeby zniknelo z tego swiata i dlatego wymagam zeby nie tyle wyrzekl sie tego dzicka co nie kontaktowal sie z nim juz nigdy. boli mnie ta cala sytuacja bo wiem ze to ciezkie dla niego, ale jego dzicko zniszczy nam przyszlosc swoja obecnoscia ciagle dawanie znaku zycia oa sobie, komunia jakies urodziny nie zniose tego, chce by byl ojcem dla naszych przyszlych dzieci i kochal je ponad wszystko a o tym zapomnial.ono ma matke ktore go kocha i wystarczy. nie bluzgajcie na tymtopiku jesli wam podnioslam cisnienie to nie wypisujcie wyzwisk niech sie odezaw osoby ktore mnie rozumumieja chocby troche i takie co mialy podobna sytuacje. jeno jest pewne nigdy nie zaakceptuje tego dziecka, a oficjalna nienawiscia darze je juz od dawna i nie zmienie tego nastawienia gdyz jest to dla mnie zywy dowod jego uczucia z tamta kobieta... pozdr

Gość nie wspominając o sercu

chyba jednak cos tam jest skoro moge to pisac, funkcjonowac .. czyz nie? :D

Gość prowokejszynn
a jeśli nie - to się nie martw. nie będziesz miała problemu z jego dzieckiem - bo cię zostawi.. idiotka :O dziecko to dziecko, dupy można zmieniać co chwilę

Gość reklama topiku
JESTES GLUPIA nie zapraszam cie na moj hitowy topik

Gość gfjdy
kiepski ten wasz związek, wiedziałaś z kim jesteś i że ma dziecko. rozumiem co chesz osiągnąć ale to trzeba było nie brać faceta z dzieckiem.

Gość nie wspominając o sercu
Pisać i funkcjonować owszem, możesz. Żyć nie.

latwo powiedziec, na poczatku nie zdawalam sobie sprawy jak to jest byc z dzieciatym facetem... zakochalam sie po uszy i jest jak jest... kazsdy moze powiedziec widzialy galy co braly...ale to nie chodzi o przeslanki mojego wyboru tylko o skutki jakie sa teraz

i wlasnie tym skutkom chcialabym posiwecic topik i na ten temat podyskutowac

Big Sexy Tobie juz podziekuje za komentarze, bo nie weszlam tu dowiadywac sie o mojej budowie anatomicznej co mam a czego nie... prosilabym o dyskusje na poziomie...

Myślisz że on wybierze ciebie zamiast dziecka ? Krew z jego krwi, ciało z jego ciała. Potomka człowieka któremu on dał życie

Gość gfjdy
wymagasz czegoś nierealnego od swojego faceta , może ci przytaknie ale bedzie myslał co innego, zacznie sie dziwne życie może ukrywanki itp. drugi wariant skoro oleje dziecko to znaczy ze nic go nie obchodzi oprócz jego samego to i ty pójdziesz w odstawke, chyba ze go bedziesz karmić i kaske przynosić

Gość reklama topiku
normalnych zapraszam tu SRAWDZCIE KTO JEST NA MOJEJ SEKRETNEJ LISCIE GOSCI, KTORZY MAJA ZA ZADANIE ZROBIC Z TOPIKU ISTNY HIT MOZE JEST TAM KTOS Z WAS????? czy znacie juz ten swietny topik? w krotkim czasie bedzie hitem zapraszam http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3563296

A Ty byś chciała żeby Twój ojciec się Ciebie wyrzekł dla jakiejś lafiryndy, co?????????

wiesz co po 1 - ja za chlopaka z dzieckiem bym sie nawet nie brala , ma sie pewne zasady ... 2. jak mozesz mowic ze tamtemu dziecku kochajaca mama tylko wystarczy ..(ale twoje dzieci beda potrzebowaly 2 rodzicow)- kazde dziecko potrzebuje dwojga rodzicow , moim zdaniem nie mozesz od niego wymagac zeby wyrzekl sie dziecka.. to wrecz nie pojete.. - to dziecko to dowod uczucia ktore bylo .. ale juz minelo ( bo niestety nieraz i tak sie dzieje) i on ma teraz Ciebie , radze zaakceptowac to co jest i jego przeszlosc albo zmienic partnera , no bo jak mozna niewinnemu dziecku ojca zabrac przeciez tego nie zrozumie, za duzo rzadasz ..

chyba jestes niespelna rozumu \"wybacz\" nieslyszalem o przypadku by ociec wyrzekl sie dziecka ....musialby byc bydlakiem ...chcialabys kogos takiego ?? jesli sie wyrzeknie to uwazaj bo drugi raz moze przyjsc mu latwiej :O

Gość gfjdy
czy zastanawiałaś sie czy kochasz jeszcze tego faceta??? zastanów sie ???? gdybyś go kochała to zawsze da sie pójść na kompromis i jeszcze jedno zrób sobie jak najszybciej dziecko bo ci palma z zazdrości odbija , zazdrości o macierzyństwo, hi hi hi hormony buzują a dzidziusia nie ma....

Gość tak naprawde
no nie moge-ona prosi o dyskusje na poziomie!!!!!!! dziewczyno nikt ale to kompletnie nikt nie jest na twoim poziomie, a raczej na tym co ja bym nazwala brakiem jakiegokolwiek poziomu facet nigdy nie wyrzeknie sie dziecka dla jakiejs swojej dziewczyny- NIGDY!!!!

Moim zdaniem to czego żądasz od swojego faceta jest sadyzmem. Postaw się na jego miejscu. Wyobraź sobie że ty jesteś samotną matką i spotkałaś facety który mówi ci że z tobą będzie jak oddasz dziecko i nie będziesz się z tym dzieckiem spotykać. Ciekawi mnie co byś zrobiła?

tak naprawde nie mowie by sie wyrzekl i robil testy ze on nie ejst ojcem , poprostu nie chce by mial z nim kontakt i jak narzie udaje mi sie, nie dzwoni do niego wogole nie wpomina przy mnie na jego temat ani slowkiem. dla o to bym nie byla zazdosna...a ktos wczesniej wspomnial, ze moze mi powiedziec ze nie bedzie soie kontaktowac a w myslach bedzie czul cos innego i bedzie ukrywanie.. ze niby dalej bedzie mysla o tym dziecku i bedzie dzonil potajemnie?

Suchecka ale on nie mieszka z tym dzieckiem juz od dlugiego zcasu, a przy dziecku jest matka ktora to pownina sie nim zajac... a nie zawracac dupe tatusiowi, jak tak bardzo chciala zeby on byl przy niej to poiwinna walczyc o ten zwiazek dziwka

Gość tak naprawde
nie chce by mial z nim kontakt-czy ty wiesz co poiszesz--chcezs dal swojej wygody rozchwiac niewinnemu dziecku psychike. i uwierz mi ze on cie rzuci--nie wymaga sie od ludzi takich rzeczy poza tym zalosna jestes jak nie czujesz sie na tyle pewna faceta ze stawiasz mu takie warunki

Czasami o związek nie ma już po co walczyć. Ale dziecko zawsze jest dzieckiem. Moim zdaniem jeżeli zrobi tak jak ty chcesz to nie jest on dobrym ojcem i dla twoich dzieci też nie będzie. Moim zdaniem przemawia przez ciebie ogromna zazdrość i nienawiść. To dziecko nie jest niczemu winne ono też chce mieć ojca. Ty byś nie chciała? Pomyśl czy nie miałabyś pretensji do swojego ojca jakby nie kontaktował się z tobą tylko dlatego że jego baba mu na to nie pozwala...Nie myśl aż tak bardzo egoistycznie. To że on ma dziecko wiedziałaś już wcześniej nie zmienisz już tego on je już ma!!!

Wiesz co? Skoro uważasz, że dziecko Twojego chłopaka powinno się \"zadowolić\" tylko mamusią, to ja ŻYCZĘ TOBIE abyś kiedyś ZOSTAŁA SAMA ze swoim dzieckiem i z pewnością będzie Ci fajnie i nigdy nawet nie zakwilisz, że Ci samej źle, bo przecież kierujesz się mottem, że dziecku mamusia wystarcza. IDIOTKO !!!!!!!!!!!!!!!! A jeszcze zadam ci pytanie. Czy Ty go na pewno kochasz? Bo jakoś mi to na miłość nie wygląda.

tak naprawde powiedz a co mnie obchodzi psychika jakiegos bachora?moj on jest? nie wydaje mi sie... a on mnie nie zostawi jestem pewna, tylko tego od niego wymagam od niego nic innego. i powoli to realizuje "tylko" tego czekam na lawine grzmotow:D

Gość pierrrrrrrrrrdolnieta jestes

Echhhhhh, szkoda gadać z Tobą. Ty masz swoje chore przekonania i nikt nic na to nie poradzi. Szkoda mi tylko tego dzieciaczka. Kierujesz się złością i zazdrością, ale to się kiedyś obróci przeciwko Tobie, bo życie wszystko prostuje. Widać, młoda i niedoświadczona jesteś skoro masz takie dziwne podejście do życia. Ale takie stawianie sprawy nie spowoduje, że Twój chłopak bardziej Cię pokocha..... a może wręcz przeciwnie....

Gość anulka98737539875375
Byłam w podobnej sytuacji.Myślałam identycznie jak ty, masz głęboko zakorzeniony instynkt własności, nigdy nie bedziesz z nim szczesliwa, uwierz w to co mówie! Zostaw go i znajdz sobie innego bo nie poradzisz z tym sobie, to jest ojciec a to czego rzadasz jest złe, daj sobie spokój bo zwariujesz dziewczyno.Ty potrzebujesz faceta bez przeszłości