Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w reosterce ona pomozcie

chce by wyrzekl sie dziecka

Polecane posty

sa dalej malzenstwem ale tylko na papierku

Big Sexy juz pare razy to pisalas, masz moze cos nowego do powiedznia bo ze NIE MSZ MOZGU to juz wszyscy wiemy :>

Gość tak naprawde
moim zdaniem to prowokacja, nie wydaje mi sie z ektos naprawde moz ebyc taki glupi

Gość reklama topiku
no i jeszcze w dodatku sa malzenstwem!!!

Gość tak naprawde
czecs kochanie , masz cztery latka, tatus juz niu bedzie do Ciebie przychodzil, bo woli te laske co mu aktualnie obciaga buhahhaha

Gość reklama topiku
big sexy jest w szoku i dlatego powtarza to samo ja ja rozumiem zapraszam ja na swoj topik - elitarny, link wyzej

tak naprawde coz za blyskotliwe spostrzerzenie, fanfary dla pana haha

tak naprawde chcialabym zeby tak uslyszalo :)

Gość tak naprawde
to byla ironia tlumoku jestem kobieta

Big Sexy a tak juz poza tym to cos slabiutko idzie ci niszczenie mojego topiku hahaah

Powiem Ci coś jeszcze. Rodzice mojego narzeczonego się rozwiedli kiedy mój T, miał 7 lat a jego siostra 5. Ojciec krótko potem się ożenił. Od tego momentu kontakt z dziećmi zanikał. Za namową i ciąglym truciem swojej nowej partnerki wypiął się dupą na dzieciaki. No niestety, taki z niego tatuś. Dzieciaki wychowywała mama. Dzisiaj T. ma 29 lat i jakiś tam kontakt z ojcem utrzymuje, ale dopiero od 3 lat. Jego siostra natomiast do ojca przestala się odzywać kiedy miała okolo 10 lat. Założyła rodzinę, urodziła synka. Pierwszego wnuka dla swojego ojca.Wnuka, ktorego on nigdy nie widzial, bo nie zasłużył :-( Wiem, że teraz załuje, że posłuchał swojej nowej małżonki. A co na to mój T??? Ma żal, żal że kiedy dorastał tak bardzo potrzebował taty, taty którego przy nim nie było :-( Nie potrafi mu wybaczyć tych lat kiedy bardzo za nim tęsknił :-( Smutne, prawda?????

to fanfary dla pani then

Nie wpisujcie się na topic tej prowokatorki To najlepszy sposób aby Troll sobie poszedł

Gość reklama topiku
sluchajcie-czy wy nie uwazacie ze takim ludziom nalezy sie ostracyzm spoleczny? jezeli tak - bo ja tak uwazam- to dobranoc i niech sobie rozmawia sama ze soba w ten spsob topik padnie

smutne ale my mieszkamy w stanach wiec i tak nie mialby tego codziennego kontaktu z dzieckiem

Faceci wspominając o swoich byłych nie zdają sobie sprawy z tego że ranią nam serce. To że boli cię jak mówi o swojej byłej to naturalene, ale musisz zrozumieć że on już jej nie kocha i jest z tobą. Teraz ciebie kocha. A dzieci kocha się wszystkie tak samo. I oczywiste jest że z twoimi przyszłymi dziećmi będzie miał częstrzy kontakt niż ze swoim synem z pierwszego małżeństwa. Pozwól mu być ojcem dla jego dzieci. Pamiętaj najgorszą zarazą w związku jest zazdrość o to co było i czego nie da się już zmienić!!!

haha a jednak sie wpisuja debilko Big Sexy :D :D :D no dalej niszcz moj topik :D czekam z niecierpliwoscia:d

Suchecka dzieki za slowa, poruszaja ;/

Suchecka ja mu wybaczam malzenstwo, bo mozna sie rozwiesc i i o wszystkimzapomniec ale dziecko bedzie do konca o sobie przypominac, tak jak Daria opisala ze jej T od trzech lat sie kontaktuje zojcem, a po co wogole sie odzywal do niego i przypominal o sobie, nawet jak moj nie bedzie sie teraz kontaktowal to za 20 lat jego bachor moze nam wyskoczyc jak filip z konopi

Darianka o ja pierd.... jeszcze nastepny watek wnuki jeszcze jego wnuczki przyszle maja sie nam w zycie mieszkac

Przykre to co mowisz. Wiesz czemu się kontaktuje z ojcem??? Bo to jego ojciec, ojciec na którego całe zycie czekał, ojciec ktory mimo tych straconych lat żałuje i cieszy sie, że syn mu wybaczył.

Najgorszym debilizmem w tej całej kafeterii jest ^inteligencja* rozmówców. Jak na bazarze jedni przekszykują drugich i piepszą jakieś głupoty. Czy kiedyś powstanie do kurwy nędzy jakiś normalny temat gdzi e będzie można z normalnymi ludzmi o normalnych tematach porozmawiać?

Darianka nie zadawl sobie sparwy ze wkraczaj w zycie ojca moze mu i jego nowej kobiecie zniszczyc swoja obecniscia... po co sie odzywal nie moge pojac...

Trudno było udawać że ojca w ogóle nie ma skoro wraz ze swoją małżonką pierdolniętą mieszkają w tym samym budynku co mieszkał T., jego siostra i mama.

jak będziesz miała swoje dzieci to zrozumiesz. Młoda jeszcze jesteś i mało o życiu wiesz. Bez urazy

Darianka o rany i jak to przez tyle lat nie mieli kontaktu, i jak mozliwe ze wnkuka nie widzial skoro ten sambudynek, ok siostra mogla sie przeprowadzic ale badz co badz mame napewno odwiedza,,, to wzrokowy kontakt mili tylko sie poprostu nie odzywali tak

Zresztą ojcu jakoś kontakt z synem nie przeszkadza, a wręcz przeciwnie nawet kilka razy przyjechał do nas :-D Krew z krwi, tego nie oszukasz

No wyobraź sobie , że przez swoją corkę traktowany jest jak powietrze. Siostra mieszka za granicą i przyjeżdża sporadycznie