Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tęsknotka.

Zatęskniło mi się...

Polecane posty

Gość tęsknotka.

Od 8 miesięcy nie jesteśmy ze sobą. To ja zerwałam, bo przestało nam się układać. Od dawna o nim nie myślałam, a dzisiaj mi się wszystko przypomniało...jak chodziliśmy w nocy przez pół miasta po piwo czy mleko do płatków... Jak uczył się ze mną do egzaminów...jak kładłam mu głowę na kolanach, kiedy oglądaliśmy telewizję... jak pierwszy raz powiedział, że mnie kocha...jak kładł mi głowę na ramieniu... jak stawaliśmy w oknie patrząc na gwiazdy...jak pilnował, żebym nie obgryzała paznokci...jak był zazdrosny o każdego faceta, który na mnie spojrzał...cały czas pamiętam jego zapach, jego dotyk... Dupa:-( Smutno mi:-(

Gość ahhhh
wiec dlaczego zerwalas?!

Gość tak naprawde
ja tez jestem ciekawa bo bylo nudno???

Gość tęsknotka.
Bo nie potrafiliśmy się porozumieć, bo kłamał, bo nigdy nie wiedziałam, o co mu chodzi...

Gość tęsknotka.
Ideału może nie, ale uczciwego, szczerego faceta na pewno. A innego nie chcę:-) Niestety miłość jest ślepa:o

Gość tęsknotka.
Rosalinda, czasami myślę, że za wiele:-) Ale im więcej się wymaga, tym więcej się dostaje...

... albo jest tym większe rozczarowanie ;) Tak poważnie to każdy facet, którego poznawalam klamal bo tak wygodniej, bo latwiej, dla świętego spokoju. Dopiero po czasie skutecznie ich tego oduczalam ...

Gość yyy przez chwile myślałam
ze to moje wręcz słowa ehh widzisz mam podobnie...7 miesiecy..tez mi sie tęskni nie potrafie znikim innym nawet sie kochac ...bo nie chce nieukładało nam sie-ale teraz to mi sie nawet nie chce z nikim ukłądac

Gość yyy przez chwile myślałam
myślałam juz co by tu zrobic zeby znim byc...nie tyle zerwałam co powiedziałam ze nam nie wyjdzie..ze niewychodzi miałąm ciezki okres..nie miałam sił ukłądac-dostałam prace gdzie poprostu nieukłądało sie tez..na studiach sie nieukłądało..wszedzie wiec poukłądałm związek ..rozwiązując go i to był wielki błąd

Gość tęsknotka.
To mamy taką tęskniącą noc:-) Idę spać, a jutro już nie będę o nim myśleć...