Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczka po pekińsku

do facetówco sobie wyobrażacie w trakcie masturbacji?

Polecane posty

Gość kaczka po pekińsku

zakładam, że nie zawsze masturbujecie się przy filmach lub zdjęciach, ale czasami używacie wyobraźni. Interesuje mnie zwłaszcza to, czy fantazjujecie o zwyczajnych dziewczynach z sąsiedztwa, studiów, szkoły itd, bo w końcu w taki sposób można bzyknąć dowolną aktorkę, gwiazdkę czy kogoś kogo uważacie za najpiękniejszą kobietę świata albo i kilka na raz, więc jak to jest z wami.Ze swej strony mogę powiedzieć, że ,,uprawiałam seks''z wieloma aktorami, ale również z niektórymi kolegami- i pomyśleć, że żaden nic nie pamięta..A zresztą dziewczyny też się wpisujcie, niech będzie bez dyskryminacji.

Gość Czy jesteś tą samą kaczką
która ma małe piersi, ładną twarz i gdyby była mężczyzną, to chciałaby być gejem?

Gość gej szymon
ja sobie wyobrażam Kamila Durczoka na rowerze :classic_cool:

Gość płonący ogon pawia
Racja, Durczok i 2 pedały to prawdziwie podniecająca scena.

Gość kaczka po pekińsku
jak ktoś sobie wyobraża Durczoka, to znaczy, ze ma naprawdę chorą wyobraźnię To bardzo poważny temat i prooszę tak go traktować i nie pisać o psach sąsiadów, nieatrakcyjnych prezenterach, politykach, rowerach itp Nigdy nie napisałam, że chcę być gejem, to byłoby bez sensu, zwłaszcza, że jestem kobietą, stwierdziłam tylko, ze gdybym była facetem, to byłabym gejem, a to jest różnica chyba.No to idę spać, chociaż wcale mi się nie chce jeszcze

Gość kaczka po pekińsku
to jest pierwszy stworzony przeze mnie temat więc nie dajcie mu zdechnąć tak od razu, bo się sfrustuję i nigdy już nic nie napiszę

Gość to bedzie najlepsze co mozesz
zrobic. juz nic wiecej nie pisac :O

Gość mnie bardzo kreci
Ja walac konia wyobrazam sobie jakas seksowna dziewczyne.Raczej nie zadna znana.Moze to byc dziewczyna -sasiadka.Lubie to robic tez przed dziewczyna-gdy na mnie patrzy,lub gdy sama tego ode mnie zada.

Gość ale jajaaaaaa
Mi się z reguły o niczym innym nie myśli, jak o tym co się robi.

Gość Piszcie panowie
Co to, wyobraźni wam brakuje? Nie pozwólcie, by kaczka się załamała i przestała pisać. Byłaby to niepowetowana strata.

Gość ja myśle o seksie z sąsiadkami
mam pare seksownych laseczek :D

Gość fan pozdro
mysle tylko o niej ❤️

Gość zbyniu
mysle o swojej ukochanej :)

Gość mnie bardzo kreci
Ja w ogole lubie,troche smaczku w seksie.Takie sytuacje,moga byc inscenizowane.Lubie np.ubrane w czern i biel dziewczyny i do tego moze jeszcze okulary...Gdy mnie zawola i powie:zciagaj spodnie i majtki.Mam ochote obejrzec sobie twojego penisa i jadra.Pozniej moze np.zlapac moje jaja w garsc,scisnac i kazac ni sie onanizowac.Kompletny odlot.Az mozg sie lasuje...

Gość kaczka po pekińsku
ale jajaaa:myślisz tylko o tym co właśnie robisz, czyli niby co ? O swoim penisie? Nie rozumiem za bardzo. Chyba w trakcie masturbacji potrzebna jest jakaś stymulacja wyobraźni, a Ty co wykonujesz mechaniczne ruchy ręką i patrzysz tępo w ścianę? Tak mam to rozumieć?

Gość kaczka po pekińsku
nikt nie pisze. Ludzie się chyba nie masturbują, To dzisiejsze tempo życia- na wszystko brak czasu...

Gość Ja to mam tak jak
kaczka . Ale poniewaz jestem facetem to wyobrazam sobie kolezanki i znajome . A nawet jakas seksi ekspedientke ze sklepu skapo ubrana . Teraz chcialbym sobie wyobrazic kaczke bo juz mi stoi . Kaczka napisz cos o sobie ile masz lat jak wygladasz itd .

Gość kaczka po pekińsku
warto było założyć temat, choćby dla ostatnich postów- rozbawiłam się lekko. Nie mam ochoty tworzyć swoich opisów, może sam zacznij, to użyję Cię dzisiaj zamiast Denzela, chociaż rzeczywiście trudno masturbować się pod czyjeś posty, ale może spróbuję ( w tym miejscu powinien być emot, ale nie wiem jak się je robi)

Gość Ja to mam tak jak
Kaczka to pokaz swoje zdjecie bedzie mi latwiej . Jak chcesz to ja tez Ci pokarze swoje :P

Gość kaczka po pekińsku
nie pokazuje w necie swoich zdjęć, ale możesz pokazać swoje, chętnie popatrzę

Gość Ja to mam tak jak
nie zgadzam sie zebys ty jechala pod moje zdjecie a ja pod twoje posty :P Przeciez nie musisz pokazywac twarzy wtedy nikt cie nie rozpozna :D

Gość kaczka po pekińsku
To oczywiście paranoja, ale zawsze ktoś może rozpoznać moje ciało nawet jeżeli utnę głowę. W końcu, to nie zorro,że facet zakłada maskę na oczy i nikt go nie poznaje, albo superman-wystarczą okulary i od razu pełen kamuflaż. Może spróbuj jednak pod moje posty..

Gość ciekawe pytanie
Odpowiadam , teraz tego nie robię , ale kiedyś , pamiętam , najbardziej kręciły mnie zdecydowanie starsze i raczej tęższe znajome . Czasem miałem też takie wizje , ,że kilkanaście takich pań czekają na mnie a ja po kolei je zaspakajam. Oj wspomnienia , wspomnienia. Kaczka , w jakim jesteś wieku i czy często to robisz?.

Gość Ja to mam tak jak
Probowalem jechac pod twoje posty ale stracilem wzrok bo mi cala krew z oczu odplynela do malego ... A buuu :( :D

Gość To jedziesz teraz pod posty
kaczki ???????

Gość Kaczka pewnie
tez trzepie jeza pod nasze posty :P

Gość Anrzelika
mówi się forume, a nie fore, mondziole jeden ty

Gość za pozno Andrzelika
on juz wytrzepal :)

Gość Kaczka jest bardzo
ładna i powabna. Nie pytajcie skąd wiem, ale taka właśnie jest.