Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jonia1109

odeszla najladniejsza dziewczyna...

Polecane posty

ogladaliscie wczoraj big brothera 4.1??????? wczoraj za zlamanie regulaminu zostala wyrzucona kasia sz. szkoda mi jej bo i fajna i bardzo ladna dziewczyna z niej :) przynajmniej moim zdaniem. co o tej sytuacji sadzicie? czy nie powinni czasem odejsc wszyscy-cala 4? wszyscy albo nikt - takie jest moje zdanie, bo wszyscy gadali o nominacjach, kto kogo itp. czekam na wasze opinie :)

Gość BB 4
jest straszny :O już pierwsze części były nudnawe, ale to jest porażka - uczestnicy to umysłowa wiocha normalnie :O

Gość a jakie to bylo
zlamanie regulaminu????????? nie ogladalam

Gość cv
powiedziała o tym kogo nominowała, a właściwie kogo nie nominowała

Gość jhgfkjhg
no powiedziala adrianowi ze go nie nominowala i caly czas gadala i podtrzymywala rozmowe o tych nominacjach, kto kogo itp. ale kasia l tez ciagle o tym gadala, i adrian tez powinni wszyscy wyleciec a nie tylko kasia. a moim zdaniem kasia byla ladna, fajna twarz i cialo zgrabne, sexowna suczka :)

Gość ktossssssssssssss
Za madra to ona nie byla te jej tlumaczenie juz mnie dobilo bo gdy koles zwrocil jej uwage zeby nie gadali bo nie wolno i moze wyleciec to ona na to ze ma to w d... i najwyzej ja wywala a jak sie dowiedzila ze wychodzi to lzy w oczach ... wiec wiecej juz tego nie skomentuje a co do jej urody to moze i figure ma ale ta tapeta to chyba tylko po to zeby zakryc jej prawdziwa twarz dlaczego inne laski nie robia tam takiej tapety no oprocz Joli ktora wogole juz nie zasluguje na jakikolwiek komenatrz

nie ten dział. a bb to niezła bzdura, nie szkoda Wam czasu na oglądanie tiwi ?