Gość agusiaaa88 Napisano Wrzesień 7, 2007 hej dziewczyny, mam pytanie. od jakichś 8 dni biore tabletki antykoncepcyjne novynette. zaczęłam kochać się z moim chłopakiem bez prezerwatywy i odczuwam ból podczas stosunku, wcześniej z gumką nie odczuwałam bólu. ten ból to dziwne pieczenie przy wejściu do pochwy i troche w głąb, na początku stosunku nie odczuwam go, dopiero po jakimś czasie, nie dochodzę do orgazmu i czuję to pieczenie jeszcze przez jakiś czas po stosunku. raczej nie mam problemu z nawilżeniem, choć mój chłopak wczoraj podczas stosunku powiedział że chyba jest troche za sucho. od razu pomyślałam że może dostałam nadżerki ale 10 dni temu byłam i ginekologa i powiedziała że nie mam nadżerki, czy to możliwe że wytworzyła się w tak krótkim czasie? co powinnam zrobić? myślałam o pójściu do ginekologa, dziewczyny często piszą że po tabletkach mają suchość pochwy i wtedy je zmieniają, ale ja biorę dopiero 8 dni, może powinnam jeszcze troche poczekać. co mi radzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach