Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniołek3334335353

kolczyk

Polecane posty

Gość aniołek3334335353

mam kolczyka w pepku od 3miesiecy. najpierw wsyztko goilo sie ok. przebijanie w ogole nie bolalo ale od jakiegos miesiaca kolczyk sie bardzo obluzowal.skora jest zaczerwieniona i cieknie wydzielina. nie wiem dlaczego. caly zcas pzremywam go sola fizjologiczna , mascia Alantan lub Tribiotic. nie pomaga, od czasu do czasu takze w oda utleniona. mam wrazenie ze niedluo skora sie przerwie i kolczyk wypadnie. na 100 % byl dobrze przebity!! co mam robic? pomozcie!

spirytusem salicylowym przemywaj. Wujmij kolczyk, zamocz go na chwile w spirytusie a w miedzyczasie przemyj pepek i wsmaruj masc :) powinno byc dobrze :)

podobno sa osoby ktore po prostu nei przyjmuja kolczykow w innych czesciach ciala poza uszami, po prostu wiecznie sie paprze, rozne rzeczy mozna stosowac , moze sprobuj skinmann soft , a jak nie pomaga tribiotic ani nic a skora coraz bardziej ceinka to moze zrezygnuj ? moj kolczyk wygoil sie w dwa tygodnie w miesiac juz nie bylo zadnych sladow , skora jest teraz troche ciensza na pepku bo juz go nosze dwa lata w miedzy czasie duzo schudlam. ale nei wyglada na tak ico sie zaraz przerwie. pozdrawiam 🖐️