Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwintesencja

Gula w przełyku-czy któraś z was to miała

Polecane posty

Gość kwintesencja

od dwóch tygodni już mnie to męczy byłam u rodzinnego popatrzała w gardło i to wszystko nawet rozmawiać nie chciała dała skierownie do laryngologa mam wizyte w poniedziałek boję się że to coś poważnego jeśli któraś was miała coś podobnego to proszę napiszcie aha jeszcze mam ucisk w mostku serce miałam osłuchane i jest okej często mam napady kichania może to coś alergicznego już nie wiem co mam myśleć

Gość paula01
ooo kolejna... ja się mecze z tym od 3 miesięcy - juz wszystko zbadałam - teraz tylko gastrolog mi został. Wg mnie - to albo alergia, albo globus historykus. Badałam płuca, tarczyce, gardło....

Gość kwintesencja
a jakie miałaś wyniki dobre ? jak pomyśle że mam odwiedżić tylu lekarzy to robi mi sie nie dobrze

Gość paula01
no wyniki ok - a kula dalej jest:(

Gość kwintesencja
marzę o tym by chociaż jeden dzień nic mmnie nie bolało jestem młoda a czuje się jak stara baba

Gość nokardia
tą gule w przełyku już mam ze trzy lata, jak to to samo co ja mam to po prostu nerwica. ja też tak latałam po lekarzach i stertę antybioytków sie nałykałam. kup tabletki uspokajające, działa :)

Gość kwintesencja
dzieki normalnie zwariować od tego można pije melise i mam takie tabletki do ssania validol ale na razie nie widze poprawy

Gość ILUSION
JA TEZ KIEDYS MIALAM TAKA GULE JAKBY W GARDLE TZN TO NIE BYLA WIDOCZNA RZECZ TYLKO JA TAK CZULAM I NIE ZAWSZE ALE CZASEM I TAKA JEDNA GLUPIA LEKARKA MOWILA ZE TO HISTERIA I MNIE WYRZUCALA ALE SPOTKALAM PEWNA UROCZA KOBIETE Z WYCZUCIEM - ASYSTENTKE ENDOKRYNOLOGA PROF.HARTWIGA I ONA OD RAZU ZORIENTOWALA SIE ZE MAM NADCZYNNOSC TARCZYCY. WIEC MOZE U CIEBIE TO TEZ NADCZYNNOSC TARCZYCY.ZROB BADANIA ZLECONE PRZEZ ENDOKRYNOLOGA SPECJALNIE W KIERUNKU TARCZYCY.

Gość ILUSION
TO SIE POJAWIA W STANACH NADWRAZLIWOSCI,NIEKTORZY MOWIA NA TO NERWICA .

Gość kwintesencja
mam nadzieje ,że nie będzie to nic złego mam dziecko rodzinę nie zniosę tego niepokoju,ale do lekarza pojdę .Moja rodzinna twierdzi że teżpanikuje ale to nie panika po prostu coś mnie tam uwiera przeszkadza żyć normalnie nie daje

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość barbarel
ja to mam wszystkich lekarzy zaliczylam, kupilam wiec nerwosol i zobaczymy

Gość to moze byc...
refluks :P wlasnie przy tym schorzeniu jest uczucie guli w gardle i ajkby uciskania, trudnosci w przelykaniu roznie sie to odczuwa :) wiem bo sama to mam :P