kamis1982 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 biorę tabletki już 6 lub 7 rok bez żadnej przerwy - byłam u kilku lekarzy i powiedzili mi że nie trzeba robić przerw.. chyba ze chce się zajsć w ciąże.. ja poki co nie chce... wiadomo praca itd... za kilka miesięccy chce odłożyc tabletki - ile czasu musi minąć zebym mogła urodzić zrowego bobaska :)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamis1982 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 up.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helen_doren 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Ty dziewczyno jestes niepowazna!!!!!!!!!!! Jak mozna brac tabsy tyle lat? Ciekawe czy kiedys w ogole zajdziesz w ciążę... Mam kilka takich madrych kumpelek, ktore latami nie moga zajsc w ciąze po braniu tabsow przez 4-5 lat. W organizmie zachodza ogroooomne zmiany! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nauzykaa 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 każdy organizm reaguje inaczej. nie można uogólniać, dobrze jest robić przerwy po 6 miesięcy - np. co 2 lata. przecież są kobiety które tyle lat tabletki biorą i potem problemu nie mają . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do MIgota Napisano Wrzesień 7, 2007 nie strasz ludzi dziewucho mi też kilku lekarzy mówiło że przerw się nie robi i można brać przez kilka lat (jeśli nie ma przeciwskazań) i powiedz mi która z tym twoich "kumpelek" robiła sobie badania na płodność PRZED braniem piguł co piąta para ma problemy z zajściem w ciąże - i odsetek ten jest TAKI SAM wśród osób które brały tabsy i nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach