Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamis1982

czy mogą być jakieś negatywne skutki tabletek anty??

Polecane posty

biorę tabletki już 6 lub 7 rok bez żadnej przerwy - byłam u kilku lekarzy i powiedzili mi że nie trzeba robić przerw.. chyba ze chce się zajsć w ciąże.. ja poki co nie chce... wiadomo praca itd... za kilka miesięccy chce odłożyc tabletki - ile czasu musi minąć zebym mogła urodzić zrowego bobaska :)?

Ty dziewczyno jestes niepowazna!!!!!!!!!!! Jak mozna brac tabsy tyle lat? Ciekawe czy kiedys w ogole zajdziesz w ciążę... Mam kilka takich madrych kumpelek, ktore latami nie moga zajsc w ciąze po braniu tabsow przez 4-5 lat. W organizmie zachodza ogroooomne zmiany!

każdy organizm reaguje inaczej. nie można uogólniać, dobrze jest robić przerwy po 6 miesięcy - np. co 2 lata. przecież są kobiety które tyle lat tabletki biorą i potem problemu nie mają .

Gość do MIgota
nie strasz ludzi dziewucho mi też kilku lekarzy mówiło że przerw się nie robi i można brać przez kilka lat (jeśli nie ma przeciwskazań) i powiedz mi która z tym twoich "kumpelek" robiła sobie badania na płodność PRZED braniem piguł co piąta para ma problemy z zajściem w ciąże - i odsetek ten jest TAKI SAM wśród osób które brały tabsy i nie