Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Feliciti

po czym poznac czy sie ma ciasna ??

Polecane posty

dziwne... a komiczne gdzie jest? gdzie opinia komiczne?

Gość celin 515
nieźle sie ubawiłam :D i co się dziwić, że co niektórzy faceci mają kobiety za idiotki skoro takie pytania zadają przedstawicielki tej płci co ja.... hmmm... ale co tam... i takie stworzenia żyć muszą... Feliciti kończ tą nierówną walkę... wstydu oszczędź... :P

Gość Feliciti
a wyjasnij mi co jest takiego mega glupiego w moim pytaniu/? mozecie rozprawiac godzinami o dlugosci penisow, wielkosci piersi, wargach sromowych itd??? a jak sie pytam o ciasnosc cipki to takie to straszne?? przeciez to jedna z przyczyn zadowolenia lub niezadowolenia z seksu zarowno dla jednej jak i drugiej strony a to chyba ma znaczenie

Gość Feliciti
To znowu ja.Przepraszam was za swoje zachowanie.Teraz to już nieaktualne.Od tamtego czasu miałam już wielu partnerów.Tak że moja pochwa stała się luźna.Mogę sobie włożyć całą dłoń jak dobrze nawilżę lubem.Popełniłam błąd bo spotykałam się nie raz z ciemnoskórymi.I to chyba oni mnie tak poszerzyli.Wargi sromowe teraz mam na zewnątrz poza tymi większymi.I wo gule jak się teraz zaczęłam spotykać z białym chłopakiem to on nic nie czuje.Ja też.Powiedzcie mi jak ją przywrócić do dawnych rozmiarów? Nie chcę być taka luźna,tylko tak jak kiedyś:-(

Gość zoo sex w odmanie
up

Gość jak niy loto jak
fyrlok w gorku to ciasniutka :D

Gość Vega22
Ja swojej jak włożę 2 palce to już jest ciasno, zawsze muszę zaczynać od 1 paluszka i trochę tam pobawić. Na żywca pytonga bym nie wcisnął.