Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Wilkinson

Jakie lubicie mydła?

Polecane posty

Ja wybieram zawsze naturalne, kremowe, żadne tam owocowe. Kto kupuje mydła pachnące owocowo - winogronowe, truskawkowe, porzeczkowe? Mydło ma pachnieć mydłem, a nie owocami. Dla mnie to szczególnie ważne, bo pod prysznicem też używam mydła, a nie specjalnego płynu pod prysznic i potem cała pachniałabym np truskawkami. Lubię truskawki, ale jeść, a nie się nimi smarować.

Gość ty o co ci chodzi
? :O

Ja mam takie swoje ulubione mydło o zapachu piżma, absolutnie zmysłowy i elegancki zapach :)

Gość mydło o zapachu MYDLIN
to jest dopiero ohyda:O

Jak dla mnie mydło jest do mycia, a nie do nadawania zapachu skórze. Zapach w trakcie mycia jest mi zupełnie obojętny, ważne, żeby nie był zbyt intensywny. A tak odpowiadając na pytanie kto kupuje mydła o zapachu owocowym: JA czasem KUPUJę i wcale potem nie pachnę żadnymi truskawkami, bo od nadawania zapachu są inne kosmetyki niż mydło.

--> Zwariowana Żabo - to pytanie nie miało być w żaden sposób podchwytliwe, ale niechcący takie się stało dla ---\"ty o co ci chodzi\"-- bo niespodziewanie się okazało, że on/ona nie wie co to mydło, więc nie rozumie o co zapytałam :D

---> Smutna taka -- od nadawania zapachu są inne kosmetyki niż mydło, oczywiście, tylko, że po takim owocowym mydle bardzo długo jeszcze czuję jego zapach, bo większość mydeł owocowych mają bardzo intensywny zapach, a bez sensu jest innym kosmetykiem na siłę przebijać zapach owoców z mydła.