Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 brzydki 26

jestem brzydki mam brzydka dziewczyne

Polecane posty

Go艣膰 taka popierd贸艂ka troch臋
s膮dz膮c po tym zdj臋ciu :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 a jak ona wygl膮da
? Masz napewno zdj臋cie....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja mam 161 i
z olsztyna z jarot jestes??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja si臋 nie zgadzam
a wi臋c...bez przechwa艂ek ale ja jestem 艂adn膮,atrakcyjn膮,zadban膮 kobiet膮 a m贸j m臋偶czyzna no c贸偶 do urodziwych nie nale偶y,dodam 偶e kiedy moja mama go zobaczy艂a powiedzia艂a "my艣la艂am 偶e serce mi p臋knie,pi臋kna i bestia":),ale ja go kocham najbardziej na 艣wiecie i m贸j poprzedni facet by艂 modelem:) tak偶e wniosek jest taki 偶e nie wszystkim zale偶y na wygl膮dzie zewn臋trznym chocia偶 przyznaje 偶e gdybym nie pozna艂a go wcze艣niej jako koleg臋 nigdy bym si臋 nim nie zainteresowa艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nale艣nik
dlatego ja czekam na ksiecia z bajki a nie 1 lepsza ropuche ktora bedzie tylko kula u nogi heheh zastanow sie czlowieku co ty w ogole piszesz.bycie z kims to przyjemnosc a nie udreka albo przykry obowiazek ... dobrze ci tak bo jestes pizda nie facet jezeli sobie na takie cos pozwala mieczakkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 brzydki 26
dziekuje za wpisy ktore mnie podtrzymuja na duchu ten na zdjeciu to ja

Udost臋pnij ten post

ludzie przeczytalam raz jeszcze to co brzydki nawypisywal i doszlam do wniosku, ze to jakas marna prowokacja, nikt nie moze byc takim idiota jak autor topicu :D :D :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Brzydki 26
nie moglam w to uwierzyc poczatkowo, dalej nie moge ... zerwij byle szybko, tylko nie mow dlaczego ...bo sie zalamie dziewczyna nic nie czujesz, nie ma sensu jje meczyc i robic nadziei

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Brzydki 26
serio masz 26 lat? wygladasz na 18 :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te偶 to prze偶ywam
Ja tak samo, jestem brzydki i z przymusu musia艂em zwi膮za膰 si臋 z brzydk膮 dziewczyn膮. Czuje do siebie z tego powodu okropn膮 pogard臋. Nie lubi臋 jej, nie podoba mi si臋, chodzi mi wy艂膮cznie o seks, kt贸rego w inny spos贸b z kim艣 innym bym nie zdoby艂. Sp臋dzanie z ni膮 czas to z regu艂y koszmar i popis mojego aktorstwa kiedy to udaje 偶e interesuje mnie to o czym m贸wi. Bycie brzydkim to jak bycie niepe艂nosprawnym, wsz臋dzie schody a cz艂owiek musi zadowala膰 si臋 och艂apami, 偶eby jako艣 偶y膰. Przej****e. By艂em raz u dziwki, ale jak j膮 zobaczy艂em, to te偶 mi si臋 odechcia艂o wszystkiego bo by艂a strasznie brzydka. Dlaczego tak jest? Dlaczego atrakcyjny facet, cho膰by i palant, przebiera w kobietach, mo偶e wybra膰 tak膮 kt贸ra nie tylko mu si臋 podoba fizycznie, ale i jej charakter, mog膮 mi艂o sp臋dza膰 wsp贸lnie czas, cieszy膰 si臋 sob膮 no i seks jest na pewno nie por贸wnywalny jak w moim przypadku na zasadzie "bo musz臋".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobrze Ci tak brzydalu zasrany;p atrakcyjny facet mo偶e wybiera膰 bo jest ATRAKCYJNY. A ty jak jeste艣 paskudny to zadowalaj sie brzydulami ale nawet one maj膮 na ciebie odruch wymiotny. 呕a艂osny kole艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja tak samo, jestem brzydka i z przymusu musia艂am zwi膮za膰 si臋 z brzydkim ch艂opakiem. Czuje do siebie z tego powodu okropn膮 pogard臋. Nie lubi臋 go, nie podoba mi si臋, chodzi mi wy艂膮cznie o seks, kt贸rego w inny spos贸b z kim艣 innym bym nie zdoby艂a. Sp臋dzanie z nim czas to z regu艂y koszmar i popis mojego aktorstwa kiedy to udaje 偶e interesuje mnie to o czym m贸wi. Bycie brzydkim to jak bycie niepe艂nosprawnym, wsz臋dzie schody a cz艂owiek musi zadowala膰 si臋 och艂apami, 偶eby jako艣 偶y膰. Przej****e. By艂am raz u m臋skiej dzi**i, ale jak go zobaczy艂am, to te偶 mi si臋 odechcia艂o wszystkiego bo by艂 strasznie brzydki. Dlaczego tak jest? Dlaczego atrakcyjna kobieta, cho膰by idiotka, przebiera w facetach, mo偶e wybra膰 takiego kt贸ry nie tylko jej si臋 podoba fizycznie, ale i jego charakter, mog膮 mi艂o sp臋dza膰 wsp贸lnie czas, cieszy膰 si臋 sob膮 no i seks jest na pewno nie por贸wnywalny jak w moim przypadku na zasadzie "bo musz臋".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dlaczego naje偶d偶acie na tego kolesia? Przecie偶 ka偶da brzydka para prze偶ywa dok艂adnie to samo. My艣licie 偶e brzydcy si臋 偶eni膮 bo si臋 sobie podobaj膮? Ka偶dy zwi膮zek brzydala z brzydul膮 to akt desperacji i nale偶y im wsp贸艂czu膰, 偶e s膮 do tego zmuszeni a nie po nich je藕dzi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Go艣膰* M臋skie dziwki to akurat bardzo cz臋sto przystojni, wysportowani faceci z bardzo du偶ym sprz臋tem ;) Musia艂a艣 bardzo, ale to bardzo 藕le trafi膰 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
topic ma 6 lat :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bueheh
jak widac problem nadal aktualny jhehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hehe taki los brzydali a do tego zjebow :D nie bylibyscie brzydcy, nie bylibyscie sami lub z brzydula / brzydalem :D Fajnie jest byc atrakcyjnym, mozna przebierac ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dok艂adnie. Ja jak z moim ch艂opakiem widzimy brzydk膮 par臋 to raz jest nam do 艣miechu, 偶e takie co艣 ze sob膮 jest, dwa jest nam ich jednocze艣nie 偶al (i ja i m贸j ch艂opak jeste艣my atrakcyjni, naprawd臋 si臋 kochamy i jestesmy popularni, ka偶dy nas lubi )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Brzydale nie maja pieknych partnerow, jesli tak, to musza nadrabiac kasa i inteligencja ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tylko kas膮. Kasa mo偶e co艣 zmieni膰, ale inteligencja jest g贸wno warta .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak wygl膮da penis 18cm ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mandragorowo
trujaca-roslina.blogspot.com

Udost臋pnij ten post