Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolitka26

Pytanie do facetów - czemu po 40.roku życia lecicie na 25-letnie dziewczyny?

Polecane posty

Gość Prawie39
A moze zapytasz dlaczego takie mlode ladnie dziewczyny leca na starszych. Dla mnie jak cos, to jest ze zalezy naj wiecej od dziewczyn. Facet moze chciec sobie ale jak dziewczyny nie bylyby chetne to nie byloby gry, ale jest, bo sa. Nie mysle ze powinno byc pytanie dlaczego starsze faceci (niektorzy) marza o mlodszych dziewczyn. Tylko jak moga takie ladne zgrabne dziewczyny isc do lozka z o tyle starszym. Pytanie dla dziewczyn nie dla facetow !

Gość GH
Stara zasada- "Jak suka nie da, pies nie weźmie".

30latekkkk_już wolny - widzisz kolego,jedno sie tylko zgadza a i to niedokladnie :-p jestem 17 lat po slubie i cały czas z ta sama :-p a i tak czuję sie swobodnie.Zona mlodsza o 10 lat.I nie zrzedzi,jest partnerem.Z Twojego nicku wynika,że jestes wolny a byłeś zajety?zonaty ?/ - więc albo Cie kopneła i zostawiła dla innego,albo nie potrafisz zatrzymac przy sobie kobiety.30 lat...piekny wiek.Fizycznie jestes moze i rozwinięty,ale psyche Ci siada i zżera Cię frustracja.Dzieci masz? Nawet jak masz to juz prawie półsierota,bo co to za tatus którego kobieta nie szanuje ? :-p Po przejsciach więc jestes Ty !! Fizycznie tez jestes prawie wrakiem,bo desperacko siedzisz na kafe i podkreslasz jaki to jestes fizycznie rowinięty.doswiadczony i usatysfakcjonowany 10-letnim seksem.A co sie czai pod ta fasadą Wilhelma Zdobywcy? Ponurak,opuszczony przez kobietę,metrykalnie młody ale bagaz doswiadczeń garba juz kształtuje:-p No to sprawe terapii chyba mamy za sobą :-p zapisz sie.I nie zapomnij o andrologu.Organ nieuzywany - zanika :-p Dziecko ktore mam nie odcisnelo pietna na moim czole,więc nie ma takze mowy o przejściach. Nie mam psa.Mam dwa koty,a poniewax lubie zwierzeta - Ty chyba nie - zafunduje sobie jeszcze rybki. Nie mam zadnego kredytu.Zarabiam nieżle,nie potrzebuje dorabiac darmozjadów w bialych kolnierzykach.:classic_cool: enerwuje ie tylko wtedy gdy reprezentacja Polski w piłkę nie gra tak jakbym tego chcial. I ostania sprawa.Nawet nie potrafisz czytać tytułu topiku.Mowa jest o kobietach 25 -letnich :o a nie o nastolatkach ...Chyba,ze Ciebie takie podkasane 17 kręcą.A moze jeszcze mlodsze ? :o Czym predzej udaj sie na konsultacje do psychiatry ze specjalnoscia - zbokologia:-p zeby za poźno nie bylo... Mysle,ze 10 lat to zbyt długi okres czasu jak dla Ciebie.Przy tak galopujacej frustracji zostało Ci co najwyzej 5.:0:-p

Gość nina222
40-latek 50-latek 60- latek utkneli na bezludnej wyspie . na przeciwleglej wyspie opala się piękna naga 20 latka. 40-latek mówi : poplynę wplaw... 50-latek : może zrobię tratwę 60-latek: przecież stąd też dobrze widać :)

Każdy ma inny powód ku temu ale moja K twierdzi,że mnie wybrała bo oprócz świetnego seksu mam dobrze w głowie poukładane i mam serce :)

Gość staramłoda
reguły nie ma,ale zdecydowanie wolę rozmawiac z panami dojrzałymi,takze emocjonalnie a za takich uwazam tych powyzej 30-ki gdybym miała wybierac medzy 20 30 czy 40 latkiem wybrałabym tego ostaniego,sa bardziej czuli i potrafia sluchac

Gość ameba3
w takim razie , RZUCAM PYTANIE PANOM , KTóRZY MYśLą PO MęSKU - BO KOBIETY MAJą INNą WYOBRAżNIę : jeśli mój 48-letni mąż nagle przestał się interesować sexem ,mimo , że wcześniej było tego pod dostatkiem , a trwa to już prawie rok , mimo moich delikatnych rozmów i zabiegów , zasypia co noc momentalnie - bo jest ciągle zmęczony , czasami łaskawie mnie zaspokoi , tzn. że ...

powinnas się cieszyc ze zasypia przy Tobie :-p A tak powaznie...moze faktycznie jest przemeczony...Wy myslicie ze facet to prosta konstrukcja,przycisniesz guziczek i wzwód gotowy.Czasem...tak jest ze i nas glowa boli :-p Niecały rok...może ma po prostu kryzys enocjonalny ?To własnie taki wiek,ze chce się sprawdzić z dwudziestokilkulatkami.Chce potwierdenia swojej męskości i akceptacji. Zastosuj grę \"podpuść i odpuść\".Kup sobie nowa bieliznę,przymierzaj przy nim.Zostaw otwarte drzwi do łazienki podczas kapieli i popros go o recznik/jeden niech ci \"wpadnie do wody/.Gdy wejdzie,siedź w wannie z zamknietymi oczami i ręce trzymaj w wodzie...No takie wasze sztuczki :-p Sama wiesz najlepiej jak wzbudzic pożadanie :classic_cool:

Gość a gdzie jest autorka topiku
? ;)

Gość jestes tego pewna
jeżeli facet ma to robic ręką bo zona nie chce sie z nim kochać to dlaczego nie ma tego robić z inną, jeśli inna sie zgadza?