Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oni czy ona

sMIESZNE PYTANIE??? KTO WAżNIEJSZY KUMPLE CZY ONA TA Z KTóRA SIE JEST???

Polecane posty

Gość oni czy ona

Gość a jeśli
Jak przez kolegów spierdolisz to zrozumiesz.

Gość no to powiem ze
faktycznie śmieszne, tego się nie da tak rozpatrywać i koniec.

Gość karol.
To zależy czy to poważny związek czy taka na chwilę...bo wtedy kumple są ważniejsi.

Gość oni czy ona
jezeli powazny to ona ..ale fakt przez kumpli mozna spier****lic :/

Gość oni czy ona
wszystko zalezy jak traktujemy ta osobe z ktora jestesmy czy na powaznie czy na chwile przelotnie....

Gość oni czy ona
do " a jesli" ..dobrze mówisz bo juz raz tak miałem ....:/

gdy w życiu zostają Ci tylko kumple to jest dopiero porażka i dno, a najlepiej osiągnąć to olewając non stop swoją dziewczynę i wiecznie się z nimi urywać

Gość a jeśli
Z kolegami dobrze się piję tylko jeśli miłość nie kocha.

Gość oni czy ona
a jeśli masz racje .....zauwazyłem ..ze moi "zajeb**" kledzy są tylko od chlania i baletów....a tak poza tym to nic.....kazdy o sobie mysli....a jak idziesz do swojej dziewczyny bo wolisz spedzacz nia czs ni nimi to " ze pantofel " żałosne

Gość a jeśli
E tam koleś który Cię nazywa pantoflem jest pedałem.

Gość oni czy ona
"a jesli" tez takmi sie wydaje bo sam nigdy racZej dziewczyny na stałe mnie miał ..a to mowia moi dobrze koledzy ..wcale tacy nie sa ...wogole to wiem ,ze jak mine nie ma to gasdają... bo raz jak jednemu dobremu cos powiedziałem w zaufaniu to sie potem dowiedziałem,ze cała reszta znsjomych to wie...;/

kumple są ważni w inny sposób i dziewczyna w inny sposób, nie można tego porównywac, trzeba zaakceptowac kumpli a jak jeszcze zorganizujesz im wieczór przy piwie z meczykiem i bedziesz miła, a nie beziesz zrzedziła, to jego kumple Cie pokochają :) zrób im dobre zapiekanki, albo zamów pizze :)

Gość a jeśli
Kolega to Ci może pożyczyć pieniądze bez procentu, najwyżej z krótkim terminem wymagalności spłaty.

ale narobiłam :) pomyliło mi się, przeciez Ty jestes facetem :) ale to już znasz moje zdanie na temat, który meczy kobiety, kto jest ważniejszy :) My czy jego kumple :)

Gość szary żółty fioletowy
Prawda jest taka, że kumple są mili do czasu aż sami się ustatkują. Mój ciągle walczył że kumple ważniejsi, mnie olewał i zbywał. Wkurzyłam się i powiedziałam, że sam sie przekona, że gdy Ci jego kumple z podwórka szybko go oleją jak sie pożenią. Nie słuchał no i na moje wyszło. Ze mna sie szarpał, do kumpli wyrywał a jak się pożenili to skamlał do nich jak pies a oni mieli i mają go centralnie w pompie. Zawsze powtarzałam mu: zastanów się co dla Ciebie jest ważne: chlapnie z kumplami i imprezki czy ta z którą będziesz miał w przyszłośi rodzinę i dom. Kumple Ci nie będą prac, sprzątac gotowac ani dzieci rodzic....kumple nie będą o Ciebie dbac na starośc. Teraz wie gdzie jego miejsce i mu się trochę juz w główce ułożyło. Tylko potrzebował na to 5 lat i w sumie siedmioro dzieci w rodzinach kumpli.