Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na dworze jest upal

Sposob na poznanie fajnego faceta

Polecane posty

Gość na dworze jest upal

1. Wyjscie z kafeterii 2. Wylaczenie kompa 3. Podniesienie leniwego tylka z krzesla 4. Zdjecie dresow i bielizny do chodzenia po domu 5. Lustro nie gryzie 6. Nie zagladanie do pokoju w celu sprawdzenia czy komp sie faktycznie wylaczyl 7. Zamkniecie za soba drzwi od zewnatrz 8. Zejscie po schodach. 9. Usmiech do pierwszego napotkanego faceta 10. Jego reakcja(moze byc rozna) dlatego nalezy wziasc pod uwage szybki odwrot

Gość hmmm...hmmm....
:D

Gość
Na dziewczyny tez działa-przetestowałem osobiście-tylko trzeba troche bardziej sie postarac a nie tylko promieniście usmiechac :-D

Gość i w ogole sie nie dziwie
ze "a ja wygrałem życie" jestes sam, z takim podejsciem to ewentualnie desperatka "ci sie wtrafi" (albo gruba :P) to nie jest nieuczciwe, tylko bardziej wymagajace ;] a jak chcesz "sprawiedliwie" to podrywaj te osobniki ktore maja mniejsze wymagania, oczywiscie o ile ci zycie niemiłe

czyli sposób kiepski? :D a to pech 🖐️ zresztą to dobrze bo wychodzenie jest niezdrowe :classic_cool: gdybym sie do ciebie szczerzył to szybko doznała byś chęci opróżnienia żołądka :classic_cool:

czyli sposób kiepski? :D a to pech 🖐️ zresztą to dobrze bo wychodzenie jest niezdrowe :classic_cool: gdybym sie do ciebie szczerzył to szybko doznała byś chęci opróżnienia żołądka :classic_cool: