Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani_pryszcz

Poszukiwany dermatolog w Warszawie przepisujący IZOTEK z NFZ

Polecane posty

Gość Pani_pryszcz

Szukam dermatologa w Warszawie z Funduszu Zdrowia!!! który nie ma oporów przepisywać Roa/Izotek, jeszcze jak miałby doświadczenie w prowadzeniu terapi tym lekiem to byłabym po prostu w siódmym niebie Wiem że z publicznych warszawskich przychodni przepisują Izotretonine w poradni na ul Koszykowej, bo mi tam ją oferowali, ale wtedy niestety odmówiłem bo niemiałam wystarczających funduszy na terapie, a teraz jak je uzbierałam zaczeli strajkować!!! POMÓŻCIE, Chce jak najszybciej to rozpocząć by mieć to w końcu za sobą!

Gość dlaczego wy uwazacie
ze jak ktos ma zaraz tadzik to od razu go trzeba leczyc tak silnym lekiem ?

Gość dotty
Bo zazwyczaj nic innego nie pomaga :(

Gość Pani_pryszcz
Jeśli niewiesz co to znaczy nie wychodzić z domu przez tydzień bo się przez stan swojej cery wstydzisz wyjść Jeśli niewiesz co to znaczy unikanie luster i swojego własnego odbicia Jesli niewiesz co to znaczy zaczynać dzień od oglądania pleców koszulki w której spisz by sprawdzić czy znów jak codzień jest cała pobrudzona krwisto-ropowiczną mazią wypełniającą cysty które pękły w nocy... ...Jesli niewiesz to z łaski swojej daruj sobie swoje mądre sugestie co do leczenia

Gość Pani_pryszcz
up

Gość dlaczego wy uwazacie
alez ja wiem co to jest ... moze nawet lepiej od ciebie ... ja tam mialam jakas robiona masc na zamowienie ... z tradzikiem mam spokoj od roku :)

Gość Pani_pryszcz
Z pewnością "wiesz"!!! W końcu z trądziku ropowiczno-cystowego wyleczyła cię MAŚĆ... ha ha ha

Gość Pani_pryszcz
up

ja bym radzila najpierw zmienic diete. bo pewnie jak sie okaze, nie wybierasz wcale tego co zdrowe i bogate w witamny tylko jesz wszystko jak leci. a potem buzia cala obsypana. co w przypadku gdy teraz wyleczysz ale tradzik powroci? vcoraz silniejsze leki...? nie mowiac juz o tym jak twoja buzia bedzie wygladac.

Gość pani pryszcz ... dziwna jestes
i tyle ... rozumiem, ze jak ci nie pomagaja masci (pewnie nigdy ich nawet nie stosowalas) to wolisz od razu brac leki ... nie rozumiem po co od razu obrazasz inych ... ja rowniez milam robiony specjalny płyn na zamowienie z antybiotykiem detreomycyną 2% - po miesiacu stosowania tradzik zmalal praktycznie do zera:) ... jak widzisz sa inne sposoby ...

toć niech robi co chce. zycze Ci zebys z tym swinstwem wygrala raz na zawsze!!!! :)

No o czywiście niech robi co chce ... to jest sprawa :) tez jej zycze zeby pozbyla sie tego gowna ... tylko ten IZOTEK to juz ostatecznosc :(

ja sie na lekach nie znam, bo nigdy az takiego problemu z tradzikiem nie mialam. a jelsi mialam to pilam herbatke z ziela bratka, drozdze, witamine b. i bylo tego tak niewiele ze trodno nazwac tez moje zabiegi walka. a odkad zaczelam brac tabletki anty, nie mam nic. jestem swiadoma tego, ze sa dziewczyny ktore naprawde walcza z pryszczami codziennie i nic nie pomaga. wstydza sie itp. ale jak widze gdy ktos pisze, czy nie wiemy gdzie jest dermatolog ktory bez ceregieli przepisuje jakis silny jak mowisz lek, to troche podlatuje mi to glupota. rozumiem, chec posiadania skory bez krost, ale trzeba to zrobic z glowa. a z reszta co to za lekarz ktory zamiast leczyc wykonuje niemal polecenia pacjenta. ale mowie, nie znam sie.

Gość Pani_pryszcz
Dziewczyno, trzy pryszcze na krzyż ci wyskoczyły i myślisz że miałaś trądzik Jeśli cię to interesuje to latam po dermatologach od 12 roku życia i moja skóra nosiła już wszystkie papki, maści i inne gówna które daja mi nadzieje na normalną skóre Rady dawajcie koleżankom, ja mam konretne pytanie

Gość Nie znam żadnego z NFZ
ale wiem, ale jesli byłabyś mocno zdesperowana to prywatnie możesz iść do dr Kamii Padleskiej. Bardzo fajny lekarz. Ja tez się lecze na tradzik od kilku lat i pani doktor stwierdziła, że jesli byłabym już zmęczona psychicznie to możemy spróbować z izotekiem. Narazie nie skorzystałam, ale kto wie...

Odawal się głupia pindo !!! Nie widziałaś mojego trądziku to się zamknij !!! Myślisz, że tylko Ty masz to paskudztwo ... a mając 3 pryszcze debilko ... nie chodzi się do dermatologa ...

Gość yjjhy
fhedngdsn

Gość gość
Ja poradziłbym jeszcze jedną konsultację. Jednak co dwie diagnozy to nie jedna i w tym wypadku nie koniecznie publicznie. Ja korzystam w Warszawie z usług dermatologa w specjalistycznej przychodni na Bielanach. Łap kontakt - http://www.high-med.pl/ trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia.