Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anusssska

.... kto mnie przytuli .... ??

Polecane posty

Gość anusssska

tak bardzo jest mi smutno :( :( :( :(

anussska, czy Tobie chodzi o przytulenie i pogłaskanie po głowie ze słowami, że wszystko będzie dobrze? Czy też zależy Ci na męskim przytuleniu? Bo jeśli to pierwsze, to mówię Ci: wszystko będzie dobrze:).

Gość poklocilam sie z mezem
Faceci sa beznadziejni

Gość anusssska
Jeden z kwiatków... wiesz wlasciwie to chcialabym uslyszec ze wszystko bedzie ok.... przez ostatnie 3 dni moje zycie wywraca sie do gory nogami... popadam w jakas mega depreche.. siedze teraz sama w domu, jest tak smutno, ponuro, cicho, nie mam sie do kogo odezwac, telefon milczy... dobija mnie to.. brakuje nadzieji na lepsze jutro.. heh a najfajniesze ze w tych gorszych chwilach mozna sie przekonac jacy tak naprawde sa ludzie.. komu z nich tak naprawde zalezy... bo jak na razie to zostaje sama:( ehhh a za meskie ramiona teraz oddalabym wszystko :(

Gość męskie ramiona
mówisz i masz :)

Gość anusssska
dzięki :*:* niech sie juz ten dzien skonczy, bo chyba wiecej nie jestem w stanie zniesc...

Gość anusssska
wiesz jestem zdesperowana.. :( ale nie, chyba az tak bardzo mi na glowe nie siadlo, zebym oddala wszystko...

Gość _cx_c
a mnie zostawiła dziweczyna... z uśmiechem na ustach jeszcze mi powiedziała, że wie że ją kocham no i co z tego. i kto mnie teraz będzie przytulał?