Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a..psik

BLADZIOCHY W SOLARIUM

Polecane posty

Gość a..psik

chcialabym skorzystac z solarium ale jestem kobieta o b.jasnej karnacji skory i nie opalam sie szybko czy jezeli uzyje w solarium srodkow przyspieszajacych opalanie zdobede ciemniejszy kolor skory juz po pierwszym razie?jezeli nie to po ilu gdzies i jaki jest koszt tych preparatow przyspieszajacych opalanie?

Też mam podobny problem :) Mam bladą karnację, a opaleniznę tylko na plecach i ramionach, reszta ciała biała jak mąka, bo i unikam słońca, bo nie lubię. W jakiej częstotliwości stosować solarium. Jeszcze nigdy nie byłam.

Gość a..psik
upup

Różnie jest z tymi preparatami w solarium. Ja osobiście ich nie używam. Wiem, że większość z nich zawiera substancje brązujące i mogą zostać smugi. Jeżeli chcecie przyspieszyć stopień brązowienia skóry to radzę kupić sobie przyspieszacz opalania np.Soraya albo Kolastyna TURBO. Dają mocne efekty. Nie stosujcie ich jednak już za pierwszym razem - musicie troszkę przyzwyczaić skórę do solarium. Co do częstotliwości wizyt - to kwestia indywidualna. Proponuję pójść najpierw na 5 minut, obserwować, jak po tym zachowuje się skóra, jeśli wszystko w porządku to iść potem na 7 minut, potem 10. Pozdrawiam ;)

Gość potem na 15 minut a pozniej
miec zmarszczki totalnie przesuszona skore wygladac jak panienka z bazaru i dostac raka:O

Gość co to za porownanie
do panienki z bazaru?

Gość potem na 15 minut a pozniej
wiekszosc panienek (oczywiscie nie wszystkie) odwiedzajacych bazarki jest spalona na marchewke wytapetowana w niebotycznych szpilach z czubami i obwieszone zlotymi dodatkami:O

Gość BE EFFECTIVE
GDZIE ONE SA ?