Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwionaa23890

Potrzebuje porady!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Zmartwionaa23890

Od 2 miesięcy biorę tabletki Cilest. Skonczylam drugie opakowanie. Od samego poczatku mam plamienia (takie brązowe - przepraszam za opis) raz znikaja raz są - i to mnie w sumie dziwi poniewaz kiedys tez bralam Cilest i żadnych plamien nie mialam. Teraz jestem po skonczonym drugim opakowaniu wczoraj dostalam silnych plamien (brazowych) ale to nie jest "miesiaczka" to nie jest to!Dodam ze po pierwszym opakowaniu dostalam krwawienia w 3 dniu bylo normalne i trwalo 4 dni, a teraz jest już trzeci dzien i nie ma! Dodam ze jestem chora (silne przeziebienie, leki, katar i leze raczej w lozku) ale nie sądze zeby to mialo jakis wplyw... Zabezpieczam sie zawsze tabletki (biore regularnie) + prezerwatywa wiec nie sadze zebym byla w ciazy Co sie ze mna dzieje????????Nie moge isc w tej chwili do ginekologa bo wracam do kraju dopiero za 3 tyg:(

Gość Misia 20
mysle ze to ze jestes chora ma oooooooogrooooomny wplyw na twoj oranizm.Jesli bierzesz leki itp to i plyny ktore wydzielasz moga zmieniac konsystencje i zapach...takze ten intymny.Mysle ze musisz jakos przetrwac te 3 tyg i sc do lekarza.pozdrawiam