Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PANIpodrozniczka

obrecz durexa

Polecane posty

Chce zapytac czy ktos z was testowal to magiczne urzadzenie? Jak dlugo ono dziala? Jaki daje efekt? Czy sie nie ssuwa z czkolna? no i ogolnie jakie sa waze wrazenia, bo zastanawiamy sie nad zakupem :)

nie ma się co zastanawiać tylko trzeba kupić :) wydatek niewielki a frajdy mnóstwo :D bateryjka starcza na 20 minut wibracji. niby napisane jest, że jednorazowego użytku, ale spokojnie można włączać i wyłączać, umyć i pobawić się ze dwa trzy razy :) mój mąż powiedział, że jemu to zwisa hehe tzn, nie działa na niego, ale to przecież nie na niego ma działać tylko na kobietę!!! a więc powiem ci, że na kobietę działa!!! bardzo!!! żebyś mogła sobie to wyobrazić to powiem tak, wibrująca część pobudza łechtaczkę, a ponadto od wibracji wibruje cały członek i ma się wrażenie jakby się kochało z żywym wibratorem. wrażenia niezapomniane, choć mogłaby być siła wibracji nieco większa po.... uśmiech nie schodził mi z twarzy :D

Gość meaaaaa
Jakkolwiek może to dlatego męzowi się nie spodobało że wpierw go przetestował sobie w odbyt...Jak stwierdziłnie przepada za analkiem ale czy to oznacza ze kiedyś próbował?

Gość Nataliaaaaa
Kupilam to kiedys, nie mialam okazji zeby uzyc a bylamciekawa jak dziala wiec uzylam na sobie apotem na mojej kocicy ani ja ani ona nie bylysmy zachwycone , a bateryjki starczaja na dluuuugoo.

cichutko, spokojnie ktoś może być w drugim pokoju. nie powinien słyszeć p.s. podszyw kiepski i monotematyczny :) ale dziękuję, czuję się wyróżniona, bo pierwszy raz się ktoś pode mnie podszył :D

moim zdaniem rzecz doskonała. Jest takiej srednicy, że w zasadzie każdy kolo może jej używać. Działa dobrze ponad pół godziny. Ja uwielbiam się onanizować tym gadżetem - nawet w biały dziń, w pracy wkładam sobie w majteczki - odjazd po 10 minutach murowany. pozdrawiam i zachęcam.

z tego co widze est to forum podszywaczy w moim nicku jest PANI a nie PANl, wystarczylo poprostu zadac pytanie a nie bawic sie czyimis wypowiedziamy, dzieki za wypowiedzi i pozdrawiam :)

Gość marinetka to gdzie ty pracujes
ze nikt tego nie zauwaza i ze masz jeszcze na to czas, sprzatasz ulice ???