Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YZA23

DO MNIE NAPISZ

Polecane posty

czesc dziewczyny jejku termin na wrzesnia to ja tez bym chciala,a tu jeszcze tyle czasu,tak mi sie ta ciaza ciagnie a tu tyle wiecej... juz bym chciala miec to wszystko za sobą,bóle,porod... no ale co zrobic ...

mi ciąza ciągła sie do 5 miesiaca a póżniej zanim sie obejrzałam to juz 9 miesiac. 9 luty ładny brzusio:)

gohasia dzieki.w poniedzialek usg wiec zobaczymy cos mała tam wyprawia,w sumie to czekam czy lekarz potwierdzi wczesniejsza tezę ze to dziewczynka bo jak mialam usg w 12 tyg to powiedzial ze nic namojego upragnionego chlopca ten dzidzius tam nie ma,zobaczymy.wczoraj bedąc na spacerze widzialam dziewczyne w ciazy ale wielkosc jej brzucha mnie naprawde przerazila,jestem dosc niska wiec nie wyobrazam sobie siebie z czyms takich rozmiarow z reszta nie powiedziane ze moj tez bedzie tak ogromny no ale jeszcze sporo urosnie.

ja robiłam usg tydzien temu i bylowyraznie widac ze to chlopak, z dziewczynkami jest róznie tak wiec kto wie moze cos sie u Ciebie zmieni.Dla mnie bylo obojetne co ale moj maz jest starsznie dumny ze to chlopak. dziewczyny skad jestescie?

pochodze miejscowosci pod poznaniem,obecnie mieszkam na teneryfie.a Ty? co do plci w sumie juz sie przyzwyczailam do mysli ze to dziewczynka ale nie obraze sie jesli zmieni sie cos na chłopaczka :D

mieszkam w Żarach woj lubuskie.w marcu miałam jechac na wczasy na teneryfe ale okazało sie ze jestem w ciąży i przez mdłosci i wymioty odwołalismy podróż.Moi znajomi z którymi mielismy jechac sa zakochani w teneryfie

miejsce dobre na wakacje bonaprawde jest slicznie ale do mieszkania tak na stale nie za bardzo,my z mezem myslimy ze moze w przyszlym roku lub za dwa latka zmienimy kraj.druga sprawa to te upaly ciagle czasami do wscieklosci doprowadzja a jak mecza.. zwlaszcza teraz to odczuwam tzn teraz jest w miare ale w pierwszym trymestrze ciazy dawal mi sieupal we znaki .

ja uwielbiam jak jest ciepło, jestem straszny zmarzluch ciągle jest mi zimno.Chcecie wrócic do Polski czy gdzie indziej sie przeniesc? Dziewczyny jak sie robi te stopki pod spodem?

do poslki nie ale gdzies gdzie nie ma takiej gagi na dworze przez praktycznie caly rok. masz na mysli suwaczek??tzn to odliczanie do konca ciazy??

chodzilo mi o tą stopke na dole ale juz chyba wiem gdzie to sie robi w preferencjach tak???

Viki-miki i funky mama gdzie sie podziewacie? im nas wiecej tym razniej:-) mam nadzieje e jak urodze to znajde troche czasu zeby posiedziec na kafe to teraz to chyba jestem uzalezniona.jak sie obudze to od razu odpalam kompa i na kafe:)

hihihi musiałam czym sie zając bo mąz do wieczora codziennie w pracy wiec sie nudze.Czasami zajdzie do mnie sasiadka to troche poplotkujemy, no i moja przyjaciólka wpada z malutka do mnie a urodzila 3 miesiace temu.Smiejemy sie ze to dziewczyna naszego synusia:) fajnie by bylo hehe

gohasia jedna moja kolezanka ma siedmiomiesiecznego mulatka taki sliczny chlopczyk ostatnio ją odwiedzilam ...taki 7 mies to juz spory dzieciaczek.one z kolei sie smialy ze ja nosze w brzuchu dziewczyne dla niego i w dodatku tez mulatke hihh

no a ja jestem w domu też sama. A to zależy od tego jak Sławusiek pracuje:czasami od 14 do 22 ale najrorsze sa nocki;-( i jeszcze jak wypadną w sobote lub niedziele. pozostajecie mi tylko wy....no i dzieci mojego brata i siostry ale to małe szarańcze.

YZA a skad jestes? ja czekam teraz na gosci wkrótce maja sie pojawic wiec umilam sobie czas na kafe

moj mąż śpi,ja też sie nudzę, w dodatku glodna jestem ale tak mi sie nie chce grzebac w kuchni,wogole nic mi sie nie chce dzisiaj. ale narzekam kopnijcie mnie w tylek za to marudzenie.

własnie ja tez mam dzis strasznego lenia jak nigdy.moj maz na mnie krzyczy zebym tyle nie robiła,ciagle cos wymyslam.a dzis do 13 siedzilam w piezamie zjadłam cos i dalej na kafe

mieszkam pod Lodzią. mam pytanie na które odpowiadać nie musicie;-) ile przytyłyście w ciąży? ja przed ważyłam 66 kg. a teraz 75 przy wzroście 176 cm. zaczynam 7 miesiąc a brzuszka to prawie wcale i naprawde nie jestem gruba. jakbym umiała jakoś wepchnąć swoje zdjęcie na stronke to byście mnie zobaczyły...........a może któraś z was mi pomoże i powie jak to sie robi?

ja do tej pory przytyłam 12kg waze teraz 72kg i od miesiac waga stoi a mi sie wydaje ze mam teraz straszny apetyt.moze synus wszystko zabiera.co do zdjec to ja sie nie orientuje jak to sie robi

jak zaczne sama kombinować to coś z kompem może się stać;-) może ktoś da znać jak to się robi. ja wogule na słodycze ochoty nie miałam dopiero teraz tak troche mnie naszło ale mój Sławomirek to je za mnie. tyje jeszcze więcej niz ja..i dobrze bo to taka chudzinka była a teraz ma taki fajowski brzuszek;-)

ja to chyba jestem uzalezniona od słodyczy ale mialam tez tak przed ciążą.co do kompa to ja mam lewe rece a teraz mam viste wiec to juz calkiem porazka

zebym wiedziała co to jest;-) ja to tylko umiem popsuć komputer,no może troche łyknełam wiedzy do kąd jestem w ciąży i często przed nim siedze