Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdssss

boje sie ze mojemu chlopakowi spodoba sie moja kolezanka...

Polecane posty

Gość kurde nooo
A dlaczego się boisz? Dziewczyno, trochę pewności siebie. Jeżeli mu się nawet spodoba, to Ty i tak nie będziesz miała na to wpływu, wszystko zależy od niego. Przestań wymyślać sobie problemy.

chyba nie ufasz swojemu chłopakowi a tym bardziej koleżance...co mnie akurat nie dziwi. bo baby to zło ;)

Co was nie zabije to was wzmocni. Jak zostanie przy tobie, to wiesz że cię nie zdradzi bo wybrał ciebie. Jak wybierze tamtą, to prędzej czy później mogłoby do tego dojść (a im prędzej tym lepiej) i oznacza to że nie był on na całe życie.

Gość asdssss
ja na prawde nie mam sobie nic do zarzucenia, jestem troche ponad przecietna, ale ona jest sliczna, szczupla i wogole boje sie ze mnie dla niej zostawi :-) ocencie czy jestem taka ostatnia ? http://extreme-board.com/files/11006346009_269.jpg mam nadzieje ze nie

Gość ożesz123
ja pierdole!!!

Gość ożesz123
radze nie wchodzic na ta strone przy jedzeniu.. mam nadzieje,ze to podszyw...

Gość maggdalena
Dlaczego uwazacie ze baba to zlo napewno nie kazda. Jesli bedzie mial Cie zdradzic to to zrobi nawet jak bedziesz go pilnowala. Nawet jesli ona sie jemu podoba to nie znaczy ze on jej. Moja kolezanka tez miala kiedys chlopaka i ja mu sie podobalam ale on mi ani z wygladu ani z charakteru. Doszlo do tego ze kolezanka byla zazdrosna obwiniala mnie o wszystko i teraz od kilku lat sie nie odzywamy do siebie. Wiec pogadaj na spokojnie ze swoim facetem i z kolezanka.

Gość upppppppppp

Witaycie 🌼 Ja tez kiedys sie balam,ze mojemu facetowi spodoba sie moja kolezanka,bo byla szczupla, blondynka z duzym biustem i kazdy sie za Nia ogladala a ja...no szkoda gadac..... To bylo pare lat temu..dzis mam wiecej pewnosci siebie:D Schudlam i tearz sami faceci za mna sie ogladaja:P A o mojej ex przyjaciolce to faceci mysleli aby ja tylko wydupczyc:O 3eba byc pewnym siebie a jesli Twojemu facetowi spodoba sie Twoja kolezanka to byl Twoj facet uja wart:O i predzej czy pozniej by Cie zostawil dla jakiejs niuni :O:O pozdrwawiam i zycze milego weekendu :D

Gość Tolli
To po co masz koleżanki ? Zamień na kolegów :P