Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemutakjest

wybielanie zębów

Polecane posty

Gość czemutakjest

znacie jakieś naturalne, sprawdzone metody wybbielania zębów?? jak nie, to co używaż, żeby je wybielić?

Gość gtt
dentystka mi mowila ze cytryna:P ale nie przesadzac:P

Gość czemutakjest
ale jak ja stosować??:d

Gość sdhkfh
Wyciskać na szczoteczkę albo przecierać plasterkiem

Gość gtt
tak, przecierac plasterkiem:P:P

Gość czemutakjest
a nie niszczy to szkliwa??

Gość gtt
mi dentystka to polecala ale gdzies na forum przeczytalam zeby nie przesadzic:P

Gość l-e-n-k-a
polecam takze blend-a-med 3D white, uzywam od kilku dni i mam wrazenie ze mi sie ząbki delikatnie wybielily, ale to moze byc tylko zludzenie;p

Gość czemutakjest
używam pasty 3d-white, dobra jest, ale lepse są efekty jeśli myje się zeby po każdym posiłku, a nie tylko 2 razy dziennie. a jak często można tą cytynę stosować??

Gość dffdfd
nie wolno myc zebow czesciej niz 3 razy dziennie!

Gość czemutakjest
nie wiem, kto takie coś wymyślił, żeby powinno się myć po każdym posiłku

Gość Nadia_20
hej, ja myłam ząbki op kazdym posiłku, przez kilka lat codziennie zułam gume Orbit, i jakos nie psuły mi sie zęby, nio ale piłam sporo kawy a ząbki od tego żółkną...nietak dawno 2 tyg temu zamówiłam sobie na allegro paski wybielające CREST RENEVAL i zaczelam uzywac...1 dzien - nic...2 dzien tez nic..i zalamka w oczach po kasa poszla sie jeb**ac...mysle sobie...sprobuje najpierw na gornych..dla porownania z dolnymi...i o dziwo po tych 3, 4 dniach zauwazylam widoczna roznicę..w miare stosowania po kazdym uzyciu zabki byly coraz bielsze i bielsze i jeszcze mylam pastą CREST w sumie to uzaleznilam sie od tego;]]] efekt jest zdumiewajacy..jest to silniejsza i najnowsza wersja tych paskow blen-a-med..dostepne sa w stanach w polsce chyba nie..ale jestem bardzo zadowolona i mam zamiar je jeszcze zamowic..na zapas by powtorzyc kurację za pol roku;]] mowie wam to jest rewelacja, usuwa przebarwienia z 20 lat;]] kazdy kto probowal chwalil je. Sprobujcie! pozdrawiam!

Gość grzbkowa
ja przez pewien czas szorowalam weglem (takim w tabletkach)-rozgryzalam i szorowalam :) ale uwaga na ubranie. ostatnio jednak kupilam sobie paste email diamant-niby z naturalnych skladnikow i z fluorem-owszem wybielila i nie wplywa jakos drazniaco na moje biedne wrazliwe zeby (normalnie musialam uzywac sensodyne bo inaczej nie moglam jesc)- wiec mysle ze szlkiwa jakos wybitnie nie zzera

Gość Nadia_20
GRZBKOWA duzo ci wybielio te zeby? bo ja mam tak biale z e z daleka sie odznaczaja. te moje paski sa super tylko mi sie skonczyly bo zamowilam niewiele na probe;p

Gość skfhskfhsdjfh
Nadia a jaki masz kolor zebow ?? biale, bezowe ?? bo to tez zalezy.. jak ktos ma naturalnie zolte zeby, to jedynie przebarwienia moga zniknac, ale nie ma co liczyc ze nagle zrobia sie snieznobiale :P

Gość Nadia_20
czytalas/es dokladnie?? ja mam 20 lat a pilam jakies 4 lata duzo kawy uwielbialam to ,ale 2 tyg juz nie pije bo jestem zadowolona z efektu i nie chce wrocic do zoltych zebow, ja mialam zolte jak cholera, a ty jakie masz? ja ma teraz bielutkie jak hollywoodzki smile;D

Gość ywurywuirywe
nadia chodzi mi o to jaki masz naturalny kolor szkliwa ?? tzn. jakie te zeby mialas nim zaczelas pic kawe i pojaiwly Ci sie osady i przebarwienia??

Gość też wybielałam Whitestripsami
Na własny ślub. Tylko że równocześnie postwaiłam sobie szlaban na soki, kawę i herbatę. Efekt był super. Równocześnie używałam pasty do zębów dla palaczy, wybielającej. Zęby były ładniejsze ale niestety stały się nadwrażliwe a to nie było przyjemne uczucie. Po jakimś czasie zęby przestały reagowac na ciepłe-zimne, słodkie i kwaśne smaki, ale też efekt bieli powoli zniknął jak wróciłam do kawy i herbaty. Może kiedyś znowu sobie wybielę, ale na razie nie mogę zrezygnowac z herbaty i kawy, jestem uzalezniona wypijam chyba z 5 herbat dziennie no i 2 kawki rano.