Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katherine

Ile można być samotnym , sfrustrowanym i oczekującym ?

Polecane posty

Czy naprawdę muszę zabić w sobie romantyzm, wszyskie nadzieje, marzenia, sny? Czekakam na NIEGO , szukam, próbuję, bez efektu :( Na jego dotyk, uśmiech, szept. Na jego szacunek, akceptację, oddanie, miłość. Płaczę, każda łza to tęskonota, rozczarowanie, frustracja, zwątpienie. Gdzie jesteś ? Zaczynam wątpić, wiara umiera, moja dusza się łamie. Czy naprawdę jestem aż tak wymagająca ? Wiele mu wybaczę, jestem gotowa. Już nie musi być księciem na białym rumaku, nie musi być idealny, tylko niech będzie, niech pojawi się w moim smutnycm, szarym życiu...

Gość no ja tez tak mam
czekam i nic. zaczynam watpic w te druga polowke. w kazdym badz razie ja jestem wyjatkiem

Gość spokojnie dziewczynki
z tych bajek sie wyrasta :)

Gość no ja tez tak mam
najgorzej jest gdy przychodzi moment ,gdy zauwazasz ze ze wszystkich kolezanek i przyjaciolek jest sie ta jedyna bez polowki... i jak tu nie miec kompleksow? nie wiem co ze mna nie tak

Gość Kosmopolitańczykowianin
W jakim mieście mieszkacie dziewczyny? Jeśli w Warszawie, to może mogę wam jakoś pomóc:)

Gość yova
Katherin czekaj, czekaj :) kiedys go spotkasz.. tylko nie SZUKAJ, bo z takiego szukania nic nie bedzie...spotykaj sie ze znajomymi, poznawaj nowych ludzi.. miej pasje, wlasne zdanie, wlasne zycie.. kiedy sie "przylepiasz" do facetow badajac czy byliby dobrymi kandydatami na takich facetow- wszystko sie chrzani :)

Gość Konstantynopolitańczykowianin
o teraz wszystko ok z moim nickiem:)

Gość spokojnie dziewczynki
ale stare panny tez chodza po świecie więc nie kazdy znajduje ta druga połówke :) a poza tym to mnie się zdaje że autorka topiku nie ma problemu ze znalezieniem faceta jako takiego tylko chciałaby ksiecia z bajki a to juz jest znacznie trudniejsze

Dziekuję za wpisy 🌼 , myślałam, że zostanę z tym dołem sama. No ja tez tak mam > dokładnie, wszyscy kogoś mają, niedługo idę na ślub koleżanki. Yova> Dobre rady, trzeba przebywać wśród ludzi, już nie szukam na siłę, nie udaję, że to to, gdy nie jest. \"Najlepsze\", że interesują się mną faceci nie w moim typie, wiele razy dawałam szansę, ale kończyło się tylko na rozczarowaniu i cierpieniu, zraziłam się, musiałam ranić, czego nie cierpię. Ile mozna ?! Mam 20 lat, nigdy nie byłam zakochana, często o nim śnię, myślę...

Gość lustro w domu Gandalfa
wszystkie zasługujemy na to co najlepsze. :P

Spokojnie dziewczynki> To nie tak, obniżyłam poprzeczkę ;), daję szansę, byłam z fajnymi chłopakami, chciałabym się w nich zakochać, ale nie mogłam, wciąż tylko ich lubiłam. Nie potrafię być z kimś bez uczucia, poządania, musi mnie pociągać.

Gość wow rox
to czekajcie, faceci tez czekaja i sie niedoczekacie...teraz jak nie jestes aktywny to mozesz miec pretensjedo siebie..