Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23latka

kiedy zaczyna dziwlac pigulka

Polecane posty

Gość 23latka

od tygodnia zazywam Novynette (podkreśle ze nigdy wczesniej nie bralam tabletek). Moja pani ginekolog powiedziala mi ze juz po10 dniach stosowania moge robic wszytko i czuc sie bezpieczna. Jednak wolalabym wiedziec ze wolalabym wiedziec ze to co powiedziala ma zastosowanie w praktyce wiec czekam na opinie na ten temat bo narazie nie blanuje ciazy...

Gość mloda1234
ja biore microg..21 i wszystko jest ok tez nie planuje ciazy..tabletka dziala natychmiastowo..trzeba czytac ulotki

Gość 23latka
no wlasnie na ulotce nie pisze ze tabletki zaczynaja dzialac od razu, pisze tylko ze jak ktos zaczal je stosowac od 5 dnia cyklu to wtedy musi sie dodatkowo zabezpieczyc, ja zaczelam brac 1 dnia cyklu wiec rozumiem ze juz dziala??

Gość kinga22
zaczyna dziłać od pierwszej tabletki dziłałają równiez w czasie przerwy tej 7 niowej tylko nalezy 8 dnia wziac pigułke.

Gość ....xyz....
ja tam zaczelam hulac z moim miskiem juz po drugiej pigulce novynette bez zadnych dodatkowych zabezpieczen i jak do tej pory w ciazy nie jestem tabsy dzialaja od pierwszej piguly jesli je wezmiesz w pierwszym dniu cyklu..dla przezornych mozna sie dodatkowo zabezpieczac ale jak sie faszerowac to po co sobie psuc chwile przyjemnosci...tylko ze czytajac niektore posty to podziwiam sama siebie ze ufam tabsom w 99% a ten jesden procent coz wypadki sie zdazaja...pozdrawiam papa