Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upoważniona

Piękne długie lśniące włosy

Polecane posty

Gość upoważniona

Witam wszystkich! Tu wpisujcie rady, sposoby pielęgnacji, przepisy na domowe maseczki i triki aby miec piękne lśniące włosy!! Może ja zacznę. 1.Na mokre włosy nakładam Olejek pod prysznic Nivea. Ale nie od samej głowy, tylko gdzies ok połowy i normalnie myję,spłukuję, a potem jeszcze raz odrobiną szamponu.Przypadkowo odkryte, ale działa!!! Włosy są potem mięciutkie, gładziutkie i jakby bardziej odżywione. 2.Po każdym umyciu spłukuję włosy jeszcze lodowatą wodą - nie puszą się potem. 3. Olejek rycynowy na końcówki ,to już chyba klasyk :P 4. Raz na parę miesięcy idę na profesjonalne "odżywianie" włosów do fryzjerki. Włoski są jak nowe!!;) 5. Przed każdym suszeniem nakładam na nie krem wygładzający z Loreal ( taki różowy)

Gość angela083
A co to za zabieg to odżywianie u fryzjera?Jak działa,na czym polega i ile kosztuje????

Gość panna marianna.
ja mam loreal krem pomarańczowy- BEZNADZIEJA!!!!!!! NIE POLECAM!!!!!!!

Gość upoważniona
hmmm nie pamietam ile dokładnie bo jeszcze podcinałam zawsze itp i płąciłam za całosci ale ok 200zlotych. polega to na tym,ze fryzjerka po prostu nakłada mase bardzo pozadnych odzywek, maseczek. jednym słowem:bombardowanie włosów witaminkami;);) ale polecam,naprawde...