Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna swojego chłopaka

Rodzice mojego chłopaka...

Polecane posty

Gość eee tamm
a tekst o zaborczości też słyszałam, co ciekawe nie od przyszłej teściowej ale od babci męża, przed ślubem i nawet po..... robiła fochy, że za młodzi na ślub jesteśmy, że po co się spieszyc itp....ciągle się wtrącała i coś wydziwiała, przez nia slub przesuneliśmy o rok, pobraliśmy się w wieku 30 lat, (ona wyszła za maz w wieku 21 lat ) kupiliśmy mieszkanie a ona meżowi robiła sceny, że chce "porzucic swoją Matkę" bo po 4 miesiącach od ślubu wreszcie mielismy zamieszkac razem na nowym mieszkaniu (przedtem każde z nas mieszkało u swoich rodziców !) w pierwszą rocznicę naszego ślubu obraziła się na mojego męża bo zamioast jechac z nią na działkę pojechaliśmy nad morze z grupą znajomych..... (taaaaa ja jestem zaborcza i zazdrosna) przed ślubem robiła wszystko by nas rodzielic chyba nie muszę dodawac że do dziś teroryzuje męża by przynajmniej 2 razy w tygodniu biegał do niej na obiadek, oczywiście jak ma urlop to przynajmniej jeden dzień musi spędzic z babcią, jak jest weekend, to też jeden dzień z babcią...no po prostu horror, wyszukuje każdy pretekst by go ode mnie odciągac, ona jest po prostu nienormalna....to nie jest jakaś schorowana babcia, która wymaga opieki i pomocy, jest zupełnie zdrowa, jedyna jej choroba to zazdrośc i despotyzm, po prostu uwielbia manipulowac ludźmi, przez 30 lat wtrącała sie w małżeństwo własnego syna, teraz gdy jej syn już nie żyje, rządzi wnukiem

Gość troche dziwne to
kurcze, pewnie niektore sa niereformowalne....wspolczuje Ci . mam nadzieje ze mamuska taka nie bedzie....brrrrrrrrr

Gość Asia_be
Właściwie to nie mam tego problemu... Jestem z mom chłopakiem rok. Mamy po 18. lat. Jego mam jest bardzo sympatyczną i miłą kobietą, o wszytskim da się z nią porozmawiać, jednak tata... No cóż, prawdę mówiąc to nie wiem o czym mam z nim porozmawiać, on nie zaczyna rozmowy, ja nie umiem... Jest wobec mnie obojętny, tak bym to najtrafniej ujęła. Tak samo sprawa się ma pomiedzy moim chłopakiem a moim tatą. Tak więc jest po równo ;). A nasze mamy są podobne do siebie ;). Zresztą znają się, bo razem chodziły do jednej klasy w podstawówce :D. Zresztą my też :D :). Jak to się pieknie złozyło ;). Ogólnie nasze stosunki z naszymi rodzicami mają się tak samo :). Trochę przeszkadza mi to, że nie mam o czym pogadać z jego tatą, ale cóż.... :).

Gość dziewczyna swojego chłopaka
eee tamm "to po prostu uzależnione od synków stare raszple (...) pojawiła się druga kobieta, która na tym etapie życia jest mu bardziej potrzebna niż Matka I wspólczuję Takiej babci ! Zgadzam się z tym ! tuttifrutti W życiu ! Ja zawsze do Niej z usmiechem i co jak co ale nosa nie zadzieram! troche dziwne to Nie znoszę gotowac i nie umiem przyżądzac coś wymyślonego - ale może postaram się - i coś upichcę:) Asia_be Ojciec mojego faceta też niby jest obojetny wobec mnie, ale to wynika bardziej z Jego nieśmiałości...