Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozdarta sosna

Mój mężczyzna chce jechać za granicę - mam mu pozwolić?

Polecane posty

Gość Rozdarta sosna

Na podjęcie decyzji jest kilka dni :-( Jeteśmy razem ponad 5 lat. On chce jechać do pracy żeby trochę dorobić i żebyśmy mieli jakieś perspektywy materialne na przyszłość. Wiadomo jakie u nas są zarobki :-( Nie stać nas teraz jest na kupno mieszkania a co mówić o wybudowaniu domu :-( Co jest moim marzeniem! On od dawna mówi mi o ślubie, ja się ociągam... Sama nie wiem.... Różnie nam się układa. Mam wrażenie, że nie podneica mnie i nie pociąga seksualnie. Prawie straciłam ochote na seks. Ale jestem z nim, może dlatego że się przyzwyczaiłam... Nie chce go puścić za granicę, nawet na pół roku. Boję się i jestem zazdrosna, że kogoś tam pozna. Nie wiem co robić. Sam jeszcze nie wie czy pojedzie, pewnie się ogląda na to, że powiem: Nie jedź! Pobierzmy się! Co mam zrobić? Jest ktoś w podobnej sytuacji? Ja mu powiedziałam, że nie wierzę w związki na odległość. Czekam na Wasze posty.

Własciwie to o co tobie chodzi, nie rozumiem, bo nie wiesz czy chcesz z nim byc czy nie, nie pociąga ciebie seksualnie, róznie wam się układa, jestes z nim z przyzwyczajenia, a ... jesteś o niego zazdrosna ... Może ty jesteś jak pies ogrodnika, sama nie chcesz a innej nie dasz. Współczuje mu

Gość no_własznie
koleś widzi, że nie do końca jesteś do niego przekonana, chce wyjechać za granicę, dać ci trochę czasu do namysłu, a on w tym czasie zarobi trochę pieniędzy. Jak wróci, a ty go nie będziesz już chciała to chociaż będzie miał trochę kasy na pocieszenie. A jak zatrzymasz go w kraju, a potem zostawisz to... wiesz... szkoda, że zmarnowałaś mu okazję.

Gość Pozwolić ...
nie rozumiem ? Co to znaczy , że czy masz mu pozwolić ? A co on jest ubezwłasnowolniony czy co?

Witaycie:):) Autorko w ogole nie dziwie Ci sie,ze masz obawy bo kazdy ma obawy jak Nasz partner jedzie na obca ziemie......Moj facet byl juz 3 razy i wnet jedzie 4ty raz......za kazdym razem mialam obawy....ale na szczescie skonczylo sie tlyko na nie przespanych nocach przeze mnie:P Jesli kochacie sie to wytrwacie:):) Ciekwe czy Twojego faceta jak i Ciebie bie skusi \"zakazany owoc\" a jak kazdy wie \'zakazane\" smakuje najlepiej:P Poza tym pisalas,ze slub bedzie:P ze chcecie wynajac mieszkanie a nie macie kasy wiec......no wszystko wyjdzie "w praniu":P