Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicka32

Ona ma 28 lat a On 22 lata starszy. Czy ten związek ma szansę przetrwać??

Polecane posty

Gość krótko i na temat
nie

Gość jesli
jesli to milosc to wszytko jest mozliwe

Gość mooooim skromnym zdaniem
moze ale niedługo bo kolo zaraz kopnie w kalendarz

Gość nicka32
Nie wierzę w tę miłość, jak dla mnie to chory związek! Laska jest naiwna i ubezwłasnowolniona:( To żałosne! Jej wybór!

Gość bystrzyca
Nie ma szans,dlaczego?Bo za pare ładnych latek panienka sie zestarzeje,bedzie wygladac na duuuzo starszą od swojego lubego,a on zacznie sie ogladac za młodszymi od siebie...proste:)

Gość nicka32
Do bystrzyca: To właśnie Ona jest młodsza od niego o 22lata;-) Za parę lat to On nie będzie mógł a Ona.....będzie chciała od zycia czegoś wiecej.

Gość Bluebutterfly
Nicka, chyba jesteś ograniczona. U moich rodziców też jest podobna różnica wieku i są jednym z najbardziej udanych małżeństw, jakie znam!

Gość bystrzyca
A to sorry,zle przeczytałam:) Tak czy siak,odpowiedz bedzie podobna:) Nie,bo...j.w.:) Bez szans.

Gość nicka32
Do Bluebutterfly: Twoi rodzice z pewnością sie kochają. A ja tutaj tej miłości nie widze. Facet przelaciał wiecej panienek niz ma włosów na głowie! Jest z nią, bo potrafił sie ustawić na przyszłość!

Gość Bluebutterfly
bez miłości to żaden związek nie ma szans przetrwać i być udany. Więc jak sama widziesz nie chodzi o wiek a tytułowe pytanie jest źle sformułowane

Gość eatoholic
boze ale kobity sa naiwne, przeciez to oczywiste, ze staruszek chce sobie pouzywac na mlodym cialku.

Gość Bluebutterfly
etacosik, szkoda że przez neta nie można w łeb przywalić :o

Gość nicka32
Dziewczyna dla niego porzuciła dom rodzinny, nie ma kontaktu z rodzicami. Jest kompletnie ślepa, tak jak Jej miłość do Niego! To jej pierwszy facet z którym była w łóżku. Nie ma pojecia jak jest z młodszym facetem.

Gość eatoholic
wow, co za kultura, tatusiek-dziadek nie potrafil cie wychowac??

Gość eatoholic
nicka, nic nie jestescie w stanie zrobic, ona jest nim zaslepiona i im bardziej bedziecie ja przekonywac, tym bardziej bedzie za nich walczyc. Jest pewnie przekonana, ze znalazla wielka milosc, a wszyscy ktorzy twierdza inaczej sa wrogami.

Gość nicka32
eatoholic, wiem doskonale o tym i zdaję sobie z tego sprawę. Starałam sie jej kiedyś pewne sprawy naświetlić, ale Ona tego nie widzi. Dlatego jak mam być szczera, to nie jest mi jej wcale żal. Kiedyś obudzi się z reką w nocniku.. " " Każdy jest kowalem swojego losu"

Czyli on antyk a ty wariatka Nie martw się, bedziesz mlodą wdową wdową, oby bogatą to może jeszcze będziesz miała szansę. Może ?????????????????????????????????????