Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozdarta sosna

Mam kąt zeza 12 stopni - duży czy mały?

Polecane posty

Gość Rozdarta sosna

chciałabym z kimś porozmawiać.

Gość uuuupppppppppppp
tez mam zeza ale nie znam kąta. napisz cos wiecej o swoim zezie. zbiezny rozbiezny jedno oko czy naprzemienny

Gość uuppppppppp

Gość hop hop hop

Gość dooooooodka
jest dosc spory-ja mialam 20 stopni teczowka zaczynala mi sie chowac-zostaal skierowana na opercje

Gość hop hop hop
gdzie mialas operacje? mials niedowidzenie na to oko? ja kata nie pamietam ale wydaje mi sie ze cos kolo 25 stopni ale teczowka mi sie jeszcze nie chowa jest na styku a tak w ogole to mam chyba kat ruchomy raz mniejszy raz wiekszy

Gość dooooooodka
bylam operowana w krakowie -nie mialam wady wzroku, ale moim zdaniem jest to jedna z lepszych klinik w polsce- naprawiali tam bledy z lublina. w szpitalu spedzilam 10 dni. mialam skracane miesnie w oku. dzis nikt nie jest w stanie poznac ze mialam cos kombinowane przy oczach-chyba ze sama z wlasnej woli zrobie zeza

Gość hop hop hop
no ja mam niedowidzenie i to utrudnia sprawe.okulary troche prostuja oko. to dlugo lezalas w szpitalu teraz to podobno w ten sam dzien wypisuja.

Gość dooooooodka
z tego co wiem to tam naprawiali naprawde ciezkie przypadki-m.in. gosc, gornik, stracil wzrook przy jakims wybuchu w kopalni i nigdzie nie dawali mu szansy na widzenie- tam mu zrobili. dlugo-na operacje czekalam 3 dni. wiesz to bylo 9 lat temu, moze zmienily sie metody czy cos- wiem tyle ze jakbym znowu miala cos z oczami poszlabym tam

Gość laimonka -----
hop hop hop mozna spytac sie ile masz lat ale wydaje mi sie ze troche za pozno bierzesz sie za leczenie niedowidzenie ja mialam przez rok praktyki w witkowicach to ten szpital o ktorym pisze dooooodka

Gość hop hop hop
no wlasnie wiem ze niedowidzenia juz nie wylecze a utrudnia ono trwale pozbycie sie zeza. bo przy niedowidzeniu zez zazwyczaj predzej czy pozniej powraca. niestety niedowidzenie jest spowodowane zlym leczeniem w okresie dziecinstwa. bylo to dawno wiec z tym leczeniem bywalo roznie

Gość dooooooodka
no wlasnie witkowice... heh wspomnienia wracaja. ja bym radzila ci pojechac tam na konsultacje-wtedy bedziesz pewna. mnie operowala dr veneta stręk

Gość upppppppppppppppppppp