Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jogurtttowa

Probelem z córeczką

Polecane posty

Gość jogurtttowa

Witam mamyyyyyyy !! Mam straszny problem. Moja mala coreczka zachowuje sei wrecz odrażajaco ! Nie wazne gdzie jestesmy, w kinie, w teatrze, czy nawet w markecie w dziale spozywczym...ona non stop dlubie w nosie..nawet przy obiedzie..a co gorsza...zjada jego zawartość Zadne tlumaczenia pomagaja. Wymyslilam bajke o baobabie ktory rożnie w malutkich noskach, gdy tak dlubia i dlubia, zadzialalo , niestety nie na dlugo, po tyg mala znow wrocila do starego nawyku...nie mam pojecia co z tym zrobic ! Prosze pomozcie !!! ;(;(

Gość ooojjj no nie wieem
może smaruj jej raczki hininą?? to stary sposób ale działa:) moj marek odzwyczaił się!! wiem, że to moze byc problem...niby nic zlego a bardzo irytujacy nawyk!! zycze sukcesow!!

Gość mozeto glupie...
ale ja jak bylam mala to sobie do nosa wsadzilam ziarenko kawy i potem caly miesiac w tym nosie dlubalam..... moze ja cos tam swedzi.....

Gość jogurtttowa
to jej nie zaszkodzi na skore rak?

Gość elaBelaFela
ja uważam że trzeba sprać bachora raz i drugi i przestanie!! co to ma znaczyć w gole?? a ile ma lat??

Gość jogurtttowa
9 lat

Gość dddf
moze psycholog dzieciecy? a moze podpatrzyla u kogos? długi czas juz tak robi?moze to na tle nerwicowym? przeciez nie ma az tak duzo "kózek"w nosku?

Mój brat tak robił :O. I wiesz co? Teraz ma 23 lata i dalej to robi... tylko bardziej się ukrywa :D:D:D

9-latka tak robi? A nie wstydzi sie przed kolegami i ogolnie przed ludzmi? To juz przeciez duza dziewczynka...

Gość tak naprawde
niestety to nerwicowe. musisz zaobserwowac czy ma jakies problemy w szkole czy moz eu Wsa w domu cos nie tak.ja bym poszla do psychologa