Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lancome001

Okres sie spoznia....ciaza na 99 wykluczona!

Polecane posty

Gość lancome001

Witam wszystkich pisze bo potrzebuje jakiegos wsparcia lub porady a konkretnie chodzi o moj okres... nie wspolzylam z zadym mezczyzna od roku, ale jakies 3 miesiace temu zabawialam sie z facetem ale nie doszlo do stosunku... dostalam okres 26 lipca normalnie ale od tamtego oresu minelo 6 tyg normalnie dostajke okres po 30-33 dniach a tutaj miney juz 2 tyg a okresu nei ma jak nei ma ciaza odpada mysle bo w sumie nei mialam jak zajsc w ciaze! lecz powiedzcie mi dlaczego okres moze mi sie tak spozniac odczuwam bol piersi, i bol w podbrzuszu delikatny ale biore tabletki na odchudzanie codziennie cwicze a do tego wsyztskiego zmiana klimatu bo obecnie jestem w angli od 2,5 miesiaca powiedzcie mi jesli wiecie jakie moga byc powody opoznienia takiego okresu za tydzien wracam do domku i jesli nei bede miala nadal okresu czeka mnei chyba wizyta u ginekologa bo chyba bedzie musial jakimis tabletkami go wywolac bo czuje sie taka nabuzowana od sroda...a do tego te chormony ktore we mnie kraza!!!i ten stres...mam straszne schizy... prosze tylko o rade i wyrazenie sie na temnat mojego problemu. dziekuje

Gość E_lizka
jakie bierzesz tabletki na odchudzanie ?......

Piesz ze do stosunku nie doszło, ale...nie chce krakac. Może zrob test tak dla pewności. Zmiana klimatu tez może by c przyczyną, ale nie tak długo. Wewntualnie jakaś torbiel. Proponję wizytę u lekarza. Powdzenia.

Gość lancome001
bralam tabletki na odchudzanmie do dzis bo dzis je odstawilam a nazywaly sie dali