Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PiNaKoLaDa

Chciałabym już kogoś mieć...

Polecane posty

zrobiłam sobie prawie pól roku przerwy po nieudanym i męczącym związku, ale teraz chcę znowu kogoś mieć...a tu dalej pustka:( Przydałby mi się ktoś cieplutki do przytulania na długie jesienne wieczory. Jest ktoś chętny:P?

Gość Studentka......
Życzę Ci powodzenia w poszukiwaniach :)

Gość Valeriiiii 24
Ja mam podobnie tylko ze boje sie ze nic dobrego mnie juz nie czeka, samotnośc namąciła mi w głowie. Tobie życze powodzenia!

Gość kiri-krakowianka
Niestety i ja jestem singlem, choc juz zbyt dlugo a tu na horyzoncie nikogo ciekawego, i co mam zyc nadzieja, ze kogos na ulicy poznam??

Gość Valeriiiii 24
Po tym jak zostałam sama i odczułam na własnej skórze co tak naprawde oznacza samotność, zakochiwałam sie e facetach w których krótko mówiąc nie powinnam. To tak jakby serce działało jak zepsuty kompas wskazywało złą droge. samotny człowiek poprostu za bardzo pragnie kochać i przez to czasem bardzo żle wybiera. Uwazj na siebie, szczerze Ci tego życzę

Gość Valeriiiii 24
tzn. wszystkiego dobrego i bardzo trafnego wyboru :-)

człowiek jest zwierzęciem stadnym... więc i ciągnie do drugiego człowieka :) chętnych znajdziesz mnóstwo ale tych właściwych to jak na lekarstwo ;) pozdrawiam :)

Gość kiri-krakowianka
leszku, dobrze, ze przynajmniej zdajesz sobie z tego sprawe :)

nie no ideałów nie ma, po prostu nie istnieją, każdy człowiek ma słabości... nerwy... stresy życia codziennego... ;) i tak to wszystko wyłazi i odbija się przeważnie na tych najmniej winnych, na najbliższych... ;/