Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość borówkaleśna

mam dość!!! szukam męża!!!

Polecane posty

Gość borówkaleśna

musi byc meski, odważny z poczuciem humoru oczywiscie na poziomie a nie tylko seksualne podteksty. Ciepły czuły zaradny;) Czy jest choc jedne tu na kafeterii???a i przynajmniej 30 lat;)

Gość kim21
hehehe no to jestesmy 2 z tym ze ja szukam chłopa nie do żeniaczki bo jeszzce mi nie czas mam 21 latek;]jakos nie moge trafic na odpowiedniego no ale czas moze czos przyniesie ze soba:)trzymam kciuki za ciebie;] powodzenia!!!

Gość borówkaleśna
hehe zieki i wzajemnie ja troche starsza jestem;/ 27

jeszcze nie jest z toba źle ja mam znajoma ktora ma 34 lata i jest sama jak palec, kazdy jeden facet bidule wystawia do wiatru, a ona taka fajna jest i jej jakos nie wychodzi:(

tak sobie właśnie przypomniałam, poznałam teraz na wakacjach młoda pare ona ma 27 lat a on 25, ona chce zeby on jej dał pierscionek a on ma opory, ale wkoncu jakos sprawe załatwili, jak chłopak poszedł z nia wybierac pierscionek i pokazał ktory mu sie podoba to ona go skwitowała \"a co ty mi chcesz pierscionek zareczynowy z cyrkonia kupić??!!\" hehe biedak sie załamał ze na brylant musi odkładac, ale słuchaj po co ci ten mężuś??ni jest ci samej lepiej?tam wyskoczysz, nie masz brudnych majciorów i skarpetek do prania hehe nikt ci nie jeczy ze zupa za słona:) wiesz w sumie zycie samotnie nie jest takie straszne ;p

Gość borówkaleśna
ciezko sie zwiazac z kims gdy mialo sie juz prawdziwa milosc:( ciezko jest zaufac i ciagle sie porownuje. moze szukam po prostu kogos lepszego od tamtego:(

:(ojejku biedactwo:(nie ma leku na złamane serce i na pustke w sercu:(ja nie przezyłam prawdziwej miłości nawet sie na to nie zapowiada!!:(ale tobie sie uda jeszcze raz trzymam kciuki i idem spac, pozdrawiam i szczescia życze!!!